Follow us

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα | Όλα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή της Βούλας, την ώρα που η παρουσιάστρια επέστρεφε στο σπίτι της.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το απόγευμα της Τετάρτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σύμφωνα με όσα έγιναν σήμερα το πρωί γνωστά, η δημοσιογράφος κινούνταν με το αυτοκίνητο της, στην περιοχή της Βούλας, όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε και επίσημα το όνομα του γιου της, μέσα από τις χαριτωμένες λαμπάδες που πήρε για το πρώτο του Πάσχα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν και προσπάθησε να σταματήσει εγκαίρως το αυτοκίνητό της δεν τα κατάφερε, χτυπώντας τελικά -ευτυχώς ελαφρά- την ηλικιωμένη γυναίκα. Η παρουσιάστρια, μετά το πρώτο σοκ που βίωσε, έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα με κάθε τρόπο ενώ τη μετέφερε και στο κοντινότερο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, την επόμενη ημέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέφθηκε την ηλικιωμένη γυναίκα στο νοσοκομείο ενώ της πήγε και λουλούδια.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος δήλωσαν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έφταιγε ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες υπέθεσαν πως είχε χτυππήσει και η ίδια λόγω της έντονης αντίδρασής της.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Tlive" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ