Follow us

Tina Kunakey | Ο γάμος με τον Vincent Cassel, το παιδί και οι πλαστικές επεμβάσεις

Η (πρώην) σύζυγος του Vincent Cassel, έχει την απόλυτη φυσική ομορφιά και διαψεύδει όλες τις κατηγορίες για πλαστικές επεμβάσεις.

Tina Kunakey Splash

Το πιο πολυσυζητημένο θέμα έγινε ο χωρισμός του Vincent Cassel και της Tina Kunakey, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης και πέντε γάμου. Ο γοητευτικός σταρ και το πανέμορφο μοντέλο ερωτευτήκαν παράφορα, παρά την μεγάλη τους ηλικιακή διαφορά των 30 χρόνων, ενώ το 2018 απέκτησαν την κορούλα τους Amazonie. Μετά την δυσάρεστη είδηση, έχει παρατηρηθεί ότι έχουν διαγράψει τις φωτογραφίες όπου είναι οι δύο τους μαζί.

Ωστόσο, αν μπει κανείς στο προσωπικό προφίλ της Tina Kunakey, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι της βρήκε ο διάσημος ηθοποιός, Vincent Cassel. Συγκεκριμένα, είναι Γαλλίδα μοντέλο, ηθοποιός, τηλεοπτικό προσωπικό και influencer. Η εξωτική της ομορφιά είναι αψεγάδιαστη, με αποτέλεσμα να έχει κάνει αρκετούς να την κατηγορούν για πλαστικές επεμβάσεις, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Οι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό σε μαγνητίζουν.

Ο πατέρας της είναι από το Μαρόκο και η μητέρα της από την Σικελία. Έχει μια όμορφη αδερφή και έναν κούκλο αδερφό. Η οικογένεια είναι πολύ δεμένη και περνάει πολύ χρόνο ο ένας με τον άλλον.

Στο σχολείο, η Τίνα εργάστηκε εξαιρετικά σκληρά στις σπουδές και συμμετείχε σε πολλά πρωταθλήματα κολύμβησης, αλλά σταμάτησε να ασχολείται με την κολύμβηση λόγω τραυματισμού. Στα χόμπι της συμπεριλαμβάνονται τα ταξίδια και τα ψώνια.

Όσον αφορά τις σχέσεις της με την κόρη της, αλλά και με τις κόρες του πρώην συντρόφου της από τον πρώτο γάμο, αυτές ήταν πάντα πολύ καλές. Μάλιστα, στα 25α γενέθλιά της έχει φωτογραφηθεί μαζί και με την κόρη του Deva.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ