Follow us

Λένα Δροσάκη- Αλέξανδρος Μπουρδούμης | Ποια είναι η αιτία του χωρισμού τους;- Οι νέες πληροφορίες

Οι νέες πληροφορίες για τον χωρισμό της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη- Αλέξανδρος Μπουρδούμης NDP Photo Agency

Έχουν περάσει κάποιες ημέρες από όταν έγινε γνωστή η είδηση πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, παίρνοντας διαζύγιο και το ενδιαφέρον έχει στραφεί στους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι να πάρει την εν λόγω απόφαση. Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι ήταν μαζί τέσσερα χρόνια, από το 2018, τρία εκ των οποίων ήταν παντρεμένοι και μαζί είχαν αποκτήσει έναν γιο, το καλοκαίρι του 2020. Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζει πως ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τους τελευταίους τρεις μήνες, το ζευγάρι δεν είναι μαζί και δεν μένουν στο ίδιο σπίτι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η κρίση στη σχέση του ζευγαριού ήρθε μαζί με τη δικαστική διαμάχη της Λένας Δροσάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το κίνημα #metoo. Στη διάρκεια αυτής της τόσο δύσκολης περιόδου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρισκόταν σταθερά στο πλευρό της συζύγου του, ωστόσο πληροφορίες από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν πως τους τελευταίους μήνες είχαν απομακρυνθεί πολύ.

Εκτός από ζευγάρι όμως, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι και συνάδερφοι, αφού πρωταγωνιστούν μαζί στην παράσταση "Photograph 51", που πρόκειται να ρίξει αυλαία τη Μεγάλη Τρίτη. Το ζευγάρι δεν θέλησε να γνωστοποιήσει τον χωρισμό του, παραμένοντας στο ίδιο καμαρίνι για καιρό, ωστόσο αυτό πλέον δεν ισχύει.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Τάκης Τζαμαργιάς μάλιστα μίλησε στην εφημερίδα Real News, δηλώνοντας πως

"Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα. Έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και ίσως αυτή η συσσωρευμένη ένταση να τους δημιούργησε πρόβλημα. Τόσο ως ζευγάρι, αλλά και ως επαγγελματίες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση έχουν άψογη συνεργασία. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι οριστικό χωρισμό και να καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ