Follow us

Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά λίγο πριν γεννήσει στην πιο cute φωτογραφία

Η τρυφερή φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου στο Instagram.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Μπορεί η παρουσιάστρια να άργησε να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της, ωστόσο πλέον μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της στο Ιnstagram, όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της.

Πρόσφατα μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει στον φακό, φορώντας ένα πορτοκαλί εφαρμοστό φόρεμα που αναδεικνύει τέλεια τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η ίδια μάλιστα έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα του post της "Οι σκέψεις μου σε εικόνες, όσο η κοιλίτσα μου φουσκώνει 😂🫢😅🤰 Από τον μικρό Οβελίξ, αγωνιστικές καλημέρες στις απανταχού εγκυμονούσες ! Πάμε γερά! ❤️🫠🚀💣😋👋".

Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Secrtet" των "Παραπολιτικών" και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Μεταξύ άλλων δήλωσε τα παρακάτω:

"Αυτό που θέλω να πω είναι μια μεγάλη αλήθεια. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, από τα βάθη της καρδιάς µου, όλο τον κόσµο που επικοινωνεί µαζί µου! Συγκινούμαι πραγματικά και που το λέω. Είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων που μέσα μου μεγαλώνει ένα μικρό θαύμα.

Εχω βρει τον άνθρωπό µου. Αυτό είναι το παν. Θέλαμε πολύ να κάνουμε οικογένεια και ήρθε. Κι όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελµατικά µπορούν να περιµένουν. Η ζωή όχι. Εύχομαι υγεία, γαλήνη και φως, σε όλο τον κόσμο".

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ