Follow us

Η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε για πρώτη φορά ένα βίντεο από την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

MissBloom TEAM
Χάρης Χριστόπουλος NDP Photo Agency

Μία έκπληξη επιφύλασσαν η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος, αφού πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Όπως αποκάλυψε το ζευγάρι, προτίμησαν να κρατήσουν τη δεύτερη εγκυμοσύνη κρυφή, λόγω διάφορων επιπλοκών που αντιμετώπισε η σύζυγος του φωτογράφου.

Το μεσημέρι της Κυριακής ωστόσο, η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram όπου τη δείχνει να χορεύει με φουσκωμένη κοιλιά, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο της. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε "Το ότι "ξέρω" να τραγουδάω 🥴 το γνωρίζετε πολύ καιρό αλλά τις χορευτικές μου ικανότητες δεν τις έχετε δει ακόμα 😂😂🤰🏼🤰🏼
#χριστοπουλακι νο2. Ps.: Άσχετο μόλις το πρόσεξα και εγώ βρείτε τη μαμά μου στο βάθος η οποία κοιτάει το τύπου τι γίνεται εδώ 😂😂😂".

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2018, μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και το 2020 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Όπως έχει εξομολογηθεί η Αννιτα Μπράντ σε συνέντευξή της "Όλη αυτή η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον έχει πλέον επεκταθεί και στο μωρό. Ο Χάρης δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό μου τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και τη στιγμή της γέννας. Και τώρα βοηθά σε όλα. Αλλάζει τον μικρό, παίζει μαζί του, και το τρελό είναι ότι ενώ εγώ βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες μαζί του, μόλις έρθει ο Χάρης και του πει δύο λεξούλες ο μικρός ξεκαρδίζεται στα γέλια".

Δες εδώ την ανάρτησή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ