Follow us

Κλέλια Πανταζή | Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης πρόκειται να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

MissBloom TEAM
Κλέλια Πανταζή Instagram

Μητέρα για τρίτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγο καιρό η Κλέλια Πανταζή. Πριν από λίγο καιρό, η Ολυμπιονίκης αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είναι έγκυος για τρίτη φορά ενώ σήμερα το πρωί, η ίδια αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει.

Baby boom | Έγκυος για τρίτη φορά η Κλέλια Πανταζή

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης παραχώρησε, με αφορμή την εγκυμοσύνη της, μία αποκαλυπτική και γλυκιά συνέντευξη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως το παιδί που περιμένει είναι αγόρι. Η ίδια μάλιστα μίλησε στη συνέχεια για τα παιδιά και τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο, ενώ δε δίστασε να αναφέρει πως το όνομα του τρίτου τους γιου, όπως και των δύο μεγαλύτερων, θα ξεκινάει με το γράμμα Άλφα.

"Τώρα πια το έχω συνειδητοποιήσει. Στην αρχή ήμασταν λίγο σοκαρισμένοι. Αναρωτιόμασταν αν θα χωράμε στο σπίτι, αν θα χωράμε στο αυτοκίνητο. Αν θα προλαβαίνουμε. Αν οικονομικά θα είμαστε εντάξει. Τα πρακτικά ζητήματα δηλαδή. Αλλά είναι ευλογία. Ήθελα πάντα οικογένεια και παιδιά. Όταν ήμουν μικρή έλεγα ότι θα γίνω μαμά και θα έχω δύο κόρες. Ήρθαν δύο γιοι. Και είναι και το τρίτο αγόρι."

"Ο άντρας μου μού λέει για να με γλυκάνει ότι θα σε έχουμε βασίλισσα."

"Νομίζαμε ότι είχαμε εξαντλήσει όλα τα ανδρικά ονόματα από "α", τώρα πρέπει να βρούμε καινούριες επιλογές."

"Του το ανακοίνωσα την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου γιου που έκλεινε τα "3". Ο μικρός ήταν 10 μηνών και μόλις ανακαλύψαμε ότι θα έρθει και καινούριο μέλος στην οικογένεια. Ο άνδρας μου αντέδρασε λες και του ανακοίνωσα την πρώτη εγκυμοσύνη. Ήταν χαρούμενος."

"Σε αυτή την εγκυμοσύνη υπήρξε ένα θέμα. Υπήρξε μια αποκόλληση τις πρώτες εβδομάδες. Όμως αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο θέλω κι αυτό το τρίτο παιδί. Αμέσως έμεινα ακίνητη, τρέξαμε να κάνουμε την αγωγή, να μιλήσουμε με τη γιατρό, να κάνουμε ό,τι μπορούμε να είναι ασφαλές το μωράκι."

"Δεν ζυγίζομαι καθόλου. Το βλέπω στα ρούχα μου. Μου λένε όλοι ότι μέχρι και πριν έναν μήνα που δεν το είχα πει ότι δεν το είχαν καταλάβει. Σε αυτή την εγκυμοσύνη έχω βάλει τα λιγότερα κιλά."

"Ο άνδρας μου είναι υπέροχος. Ένας λόγος που τολμάω το τρίτο παιδί είναι επειδή γνωρίζω πόσο υποστηρικτικός είναι, πόσο καλός πατέρας είναι. Όχι μόνο σε εμένα και στα παιδιά. Όταν τον γνώρισα για πρώτη φορά είπα ότι κάνει για μπαμπάς.", δήλωσε η Κλέλια Πανταζή.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ