Follow us

Έλενα Χριστοπούλου | Το σπίτι της είναι μία retro ωδή στην Άνοιξη

Η Έλενα Χριστοπούλου κάνει μαθήματα διακόσμησης και μοιράζεται μαζί μας ανοιξιάτικες ιδέες.

Έλενα Χριστοπούλου ndp

Η πασίγνωστη και υπέρκομψη μάνατζερ Έλενα Χριστοπούλου, λατρεύει τη μόδα και εμπνέει με το γούστο της, καθώς πέρα από τις στιλιστικές απόψεις που δίνει μέσω των εμφανίσεων της στο " Πρωινό μας", μας δίνει και decoration ιδέες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού.

Στο προφίλ της παρατηρούμε ότι ανεβάζει συχνά σημεία του σπιτιού της, όπου τα διακοσμεί με βάση την ρομαντική αισθητική της. Γαλάζια και κοραλί κεριά, vintage κηροπήγια και εννοείται την παράσταση κλέβει ο φουντωτός γατούλης της.

Τα εντυπωσιακά και ιδιαίτερα βάζα της με στοιχεία pop και rock&roll κουλτούρας και κάποιες φορές μίνιμαλ με φωτεινά χρώματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Άλλωστε, πώς θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τις όμορφες μοβ και λευκές τουλίπες και τις φούξια γαρδένιες;

Μοντέρνο βάζο σε σχήμα μπότας σε κόκκινο χρώμα.

Βάζο σε σχήμα κοχυλιού για μία πιο καλοκαιρινή διάθεση.

Σε αυτό τον μοντέρνο "Κήπο της Εδέμ" μέσα στα πορτοκαλί και φούξια τριαντάφυλλα και τις βουκαμβίλιες, το βλέμμα τραβάνε και τα retro στοιχεία, όπως μία εικόνα της Frida Kahlo, μίας παλιάς φωτογραφικής μηχανής και ενός δίσκου με την Marilyn Monroe.

Με τον δικό της τρόπο και με την δική της μαγεία, μοιράζεται κάθε φορά την αγάπη της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ