Follow us

Scarlett Johansson | "Είμαι πολύ εύθραυστη για να έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης"

Η ταλαντούχα ηθοποιός Scarlett Johansson φανερώνει τον λόγο που δεν χρησιμοποιεί socia media.

SCARLETT jOHANSSON Splash

Κάπως σαν ειρωνεία μπορεί να χαρακτηριστεί η αποχή της Scarlett Johansson από τα social media, καθώς είναι μία ταλαντούχα μοντέλο και ηθοποιός, που εκτίθεται συχνά στον φακό, ενώ έχει παίξει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες και έχει τεθεί σε υποψηφιότητα για χρυσή σφαίρα αρκετές φορές.

Ωστόσο, στο "The Skinny Confidential Him & Her Podcast" με οικοδεσπότες τον Lauryn Evarts Bosstick και Michael Bosstick, η διάσημη ηθοποιός από το "Black Widow" και "Marriage Story" εξήγησε τον ειλικρινή λόγο που δεν θέλει να συμμετέχει σε όλη αυτή τη μάστιγα.

"Ειλικρινά είμαι πολύ εύθραυστη για να έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης", είπε. "Το εγώ μου είναι πολύ εύθραυστο. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Ο εγκέφαλός μου είναι πολύ εύθραυστος, είμαι σαν ένα λεπτό λουλούδι. Έχω αρκετό άγχος". Στην συνέχεια, αποκάλυψε ότι είχε ανοίξει ένα λογαριασμό στο Instagram, αλλά διέγραψε την εφαρμογή ύστερα από τρεις μέρες.

"Όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι είχα περάσει 20 λεπτά κοιτάζοντας τη σελίδα κάποιου στο Instagram που δούλευε για έναν φίλο μου—τώρα ξέρω ότι έχεις ένα πίτμπουλ, δύο κόρες και ζεις στο Μπέρμπανκ—λέω, "απλώς έχασα 17 λεπτά χρόνου, τώρα νιώθω ότι πρέπει να μετακομίσω στην Καλιφόρνια, να πάρω αυτόν τον συγκεκριμένο σκύλο και να αλλάξω τη ζωή μου με όλους αυτούς τους τρόπους", συνέχισε. "Ένιωσα τόσο άσχημα, σαν να έχανα τη ζωή αυτού του τυχαίου ανθρώπου. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι πολύ εύθραυστη, έχω πάρα πολύ άγχος για άλλα πράγματα."

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε δικούς της λογαριασμούς, η Johansson παραδέχτηκε ότι περιστασιακά βασίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ επιβλέπει την επωνυμία περιποίησης της επιδερμίδας της, The Outset. Ωστόσο, πρέπει να συγκρατηθεί όταν πρόκειται για το TikTok. "Γίνομαι σαν ένα 3χρονο που κρατά το τηλέφωνο της μαμάς του και απορροφάται εντελώς από αυτό. Γι’ αυτό ξέρω ότι δεν μπορώ να έχω social media"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ