Follow us

Το πιο ονειρεμένο σαλόνι το έχει η Μαρία Ηλιάκη | Τα υπέροχα φυτά και οι κατάλευκοι καναπέδες

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται φωτογραφίες με το φωτεινό και καλαίσθητο σαλόνι της.

Μαρία Ηλιάκη ndp

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά εκτελεί ρόλο influencer και μας διασκεδάζει με τα χιουμοριστικά στόρυ της.

Η χαρούμενη και καλόγουστη, Μαρία Ηλιάκη, αυτή τη φορά τραβάει όλη την προσοχή με το φωτεινό, λευκό, με boho στοιχεία σαλόνι της, με αποτέλεσμα να την ρωτάνε στα σχόλια από πού έχει αγοράσει το κάθε αντικείμενο που απεικονίζεται στον χώρο.

Στις φωτογραφίες, βλέπουμε την μητέρα της μικρής Κατερίνας Μανουσάκη, να φορά φούξια comfort ρούχα και να κάθεται σε έναν μεγάλο γωνιακό λευκό καναπέ. Πίσω από αυτόν παρατηρούμε μία μίνιμαλ βιβλιοθήκη και ένα μεγάλο τροπικό φυτό, ενώ μπροστά ένα μοντέρνο τραπεζάκι, πάνω στο οποίο υπάρχει, ένα boho χακί βάζο, τρεις άσπρες κολοκύθες και δύο βιβλία, από τα οποία το ένα από αυτά είναι ένα από τα μικρά βιβλία μόδας, το Prada ( χαρακτηριστικό για τη διακριτική κομψότητα και πολυτέλεια και τα πρωτότυπα υφάσματα). Στα σχόλια ρωτάνε λεπτομέρειες για τα αντικείμενα, ενώ μητέρες απαντάνε χιουμοριστικά " Αχ τι ωραία μόνο το δικό μου σπίτι είναι βομβαρδισμένο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ