Follow us

Όταν ο Freddie Mercury μεταμφίεσε σε άνδρα την πριγκίπισσα Diana για να μπουν σε gay club

Η "πριγκίπισσα του λαού" λάτρευε τις περιπέτειες, ιδίως εκείνες που προϋπέθεταν να υποδυθεί κάποιον άλλον πέραν του ρόλου που είχε αναλάβει στην αληθινή ζωή.

diana Splash News / Ideal Image

Τα πιο εκκεντρικά, πολυσυζητημένα και "άγρια" πάρτι υπήρξαν το φόρτε του τεράστιου Freddie Mercury, ο οποίος ανακαλύπτοντας από νωρίς το νόημα της ζωής, κράτησε την διοργάνωση των πιο επικών ροκ εν ρολ events για την ιδιωτική του ζωή. Άλλωστε, σημαντικοί "ανταγωνιστές" και θρύλοι αντίστοιχου βεληνεκούς όπως ο Elton John, παραδέχτηκαν πως ο χαρισματικός περφόρμερ υπήρξε ασυναγώνιστος, διατηρώντας την εκκριτική διάθεση στα ύψη νύχτες ολόκληρες, ώσπου οι πρώτες μεσημεριανές ώρες κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο βασιλιάς των πάρτι μπορούσε να "παρασύρει" στο πέρασμα της καλοπέρασης του ακόμα και τους πιο συγκρατημένους καθώς και όσους "απαγορευόταν" ρητά – βάση πρωτοκόλλου – να διασκεδάσουν εκτός καθωσπρεπισμού. Στους τελευταίους, αναμφίβολα, βρισκόταν η καλή φίλη του εμβληματικού ροκ σταρ, πριγκίπισσα Diana, η οποία για καλή της τύχη κατάφερε να διατηρήσει την ελευθερία της – μετά την επισημοποίηση του δεσμού της με τον πρίγκιπα (τότε) Κάρολο – να κάνει παρέα με δημοφιλείς Βρετανούς (και όχι μόνο) αστέρες της εποχής. Ο λόγος που η Λαίδη Ντι ταίριαξε φυσικά άψογα με τον frontman των Queen ήταν γιατί πολύ απλά δεν χρειαζόταν να καταπιέζει τον εαυτό της, αφού ο τίτλος της γαλαζοαίματης της στερούσε κάθε δικαίωμα ξέγνοιαστης και περιστασιακής ευτυχίας.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ