Follow us

Ιφιγένεια Πιερίδου | Η καλλονή ηθοποιός της "Γης της Ελιάς" έχει το πιο εντυπωσιακό Instagram

Τα πιο εντυπωσιακά posts της Ιφιγένειας Πιερίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

MissBloom TEAM
Ιφιγένεια Πιερίδου Instagram @ifi_pier

Η σειρά "Γη της Ελιάς" έχει αγαπηθεί όσο λίγες από το ελληνικό κοινό τη φετινή χρονιά. Ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας της είναι, φυσικά, το ταλαντούχο καστ της, στο οποίο συμμετέχουν και αρκετοί νέοι και απερχόμενοι ηθοποιοί. Μεταξύ αυτών και η Ιφιγένεια Πιερίδου, η οποία διαθέτει ένα ιδιαίτερο χάρισμα στην υποκριτική, ενώ παράλληλα αποτελεί και μία από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς της γενιάς της.

Η 31χρονη, που διατηρεί στενή φιλία και με τις συμπρωταγωνίστριές της, Αφροδίτη Λιάντου και Αντιγόνη Νεοφύτου, έχει ασχοληθεί παλαιότερα και με το μόντελινγκ, κάτι που εξηγεί τον ιδιαίτερα καλαίσθητο και εντυπωσιακό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Το προσωπικό της προφίλ είναι γεμάτο με στιγμιότυπα από τα ταξίδια της, τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις της αλλά και τα πιο stylish σύνολά της, τα οποία αποτελούν στιλιστική έμπνευση για τις followers της.

Οι συχνές εξορμήσεις της σε μαγευτικές τοποθεσίες, εντός και εκτός Ελλάδος, εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο το εντυπωσιακό feed της ηθοποιού, ενώ η ανεπιτήδευτη φυσική ομορφιά της πρωταγωνιστεί σε κάθε post.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ