Follow us

Ακόμη ένας διάσημος χωρισμός | H Taylor Swift χώρισε έπειτα από 6 χρόνια σχέσης

Το ETOnline μετέδωσε τον χωρισμό της διάσημης τραγουδίστριας Taylor Swift με τον βρετανό ηθοποιό Joe Alwyn.

Taylor Swift Splash

Το ETOnline που μετέδωσε σε αποκλειστικότητα την είδηση, ανέφερε ότι η Taylor Swift χώρισε σε φιλικό επίπεδο με τον Βρετανό ηθοποιό πριν από λίγες εβδομάδες. Το ETOnline επεσήμανε ότι "Η σχέση είχε μόλις τελειώσει. Γι' αυτό ο Alwyn δεν έχει εμφανιστεί σε καμία συναυλία της".

H Taylor Swift και ο Joe Alwyn ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του 2016 και μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο "τα πήγαιναν περίφημα" και "η σχέση τους είναι εξαιρετικά δυνατή", όπως έλεγε πηγή κοντά στο ζευγάρι.

H Taylor Swift είχε πει στο παρελθόν ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης της "εδώ και έξι χρόνια, χρειάστηκε να αποφύγουμε περίεργες φήμες, ταμπλόιντ και απλώς τις αγνοούμε. Αυτό το τραγούδι το Lavender Haze, είναι κάτι σαν να αγνοούμε αυτά τα πράγματα για να προστατεύσουμε όσα είναι πραγματικά ουσιαστικά".

Ενώ ο 32χρος είχε πει σε συνέντευξη του: "Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν γι' αυτή την πλευρά των πραγμάτων", είχε πει στο περιοδικό αναφερόμενος στη Swift. "Νομίζω ότι κρατήσαμε με επιτυχία την ιδιωτικότητά μας και αυτό αποτελεί πλέον γεγονός για τους ανθρώπους".

Το κομμάτι της Taylor Swift "Gorgeous" του 2017 από το άλμπουμ της Reputation αφορούσε επίσης τον Alwyn, ενώ ο ίδιος πιστώνεται και το "Sweet Nothing" από το Midnights, όπου συμμετέχει με το ψευδώνυμο, William Bowery. Ο Alwyn συνέβαλε και στο παρελθόν στα άλμπουμ της Taylor Swift, Folklore και Evermore, στα κομμάτια "Exile", "Betty", "Champagne Problems", "Coney Island" και "Evermore".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ