Follow us

Hilary Swank | Γέννησε η διάσημη ηθοποιός - Η γλυκιά φωτογραφία με τα δίδυμα

Η Hilary Swank έγινε μητέρα 49 ετών και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Hilary swank Splash

Η βραβευμένη ηθοποιός με δύο Όσκαρ, Hilary Swank, έγινε μητέρα δύο δίδυμων παιδιών ( ενός αγοριού και ενός κοριτσιού) από τον δεύτερο γάμο της με τον Philip Schneider, στα 49 έτη της. Με μία τρυφερή ανάρτηση στα μέσα δικτύωσης, όπου κρατά στην αγκαλιά της τα δίδυμα νεογέννητα, κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα, μοιράζεται την ευτυχία της.

Στην δημοσίευση έγραψε: "Δεν ήταν εύκολο. Αλλά αγόρι (και κορίτσι! ) άξιζε. 👼🏼🤍 Καλό Πάσχα! 🐣🐣 Δημοσίευση από τον Παράδεισο".

Η Hilary Swank είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Οκτώβριο. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει στο Good Morning America: "Θα γίνω μητέρα. Και όχι μόνο ενός, αλλά δύο παιδιών. Είναι τόσο ωραίο να μπορώ να μιλήσω για αυτό και να το μοιραστώ".

Όσον αφορά την ηλικία που επέλεξε να γίνει μητέρα, σε άλλη συνέντευξη ξεκαθάρισε τη θέση της. " Όλα αυτά τα χρόνια κοιτούσα την καριέρα μου. Μέχρι πριν τέσσερα χρόνια, ένιωθα πως δεν είχα όλα αυτά τα στοιχεία που απαιτούνταν για να είμαι σωστή και να νιώθω ολοκληρωμένη. Είναι κάτι που σκεφτόμουν διαρκώς, ακόμα και σαν νέα κοπέλα. Το είχα στο μυαλό μου. Οπότε, είναι ωραίο που επιτέλους βρίσκομαι εδώ και είμαι έγκυος".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ