Μαριέττα Χρουσαλά | Το παραμυθένιο νυφικό της στον γάμο της με τον Λέοντα Πατίτσα

Το καλοκαίρι του 2010, η Μαριέττα Χρουσαλά ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Λέοντα Πατίτσα, φορώντας ένα υπεροχο νυφικό.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο γάμος του κάθε ζευγαριού αποτελεί μία ξεχωριστή περίσταση στη ζωή του, που σηματοδοτεί την επισημοποίηση του έρωτά του. Αν και τυπικά, η ξεχωριστή αυτή μέρα είναι αφιερωμένη στο ερωτευμένο ζευγάρι, η αλήθεια είναι πως η πραγματικά πρωταγωνίστρια, που κερδίζει πάντοτε τις εντυπώσεις, είναι η νύφη. Αυτό αποδείχθηκε ακόμη μία φορά όταν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ονειρεμένο νυφικό της πανευτυχούς νύφης.

Η άκρως ρομαντική πρόταση γάμου έγινε στη Βενετία και η συνέχεια της έλαβε χώρα στην Ελλάδα, σε μία εντυπωσιακή τελετή στο Καβούρι τον Ιούνιο του 2010. 13 χρόνια αργότερα, οι δυο τους είναι το ίδιο ερωτευμένοι με τότε, ενώ εμείς ακόμη δεν έχουμε ξεχάσει την εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά στην ιδιαίτερη μέρα της.

Το πανέμορφο μοντέλο, εντυπωσίασε τους καλεσμένους της -και όχι μόνο- φορώντας ένα ολόλευκο νυφικό που αγκάλιαζε τέλεια το καλλίγραμμο σώμα της, "ντυμένο" με δαντέλα, διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Το bridal look της ολοκληρώθηκε από ένα πέπλο με lace details, ασημένια πέδιλα, λαμπερά σκουλαρίκια και ένα ελαφρύ χτένισμα στα μαλλιά.

Η εκθαμβωτική νύφη, Μαριέττα Χρουσαλά, πραγματικά ακτινοβολούσε μέσα στο υπέροχο φόρεμά της, χαρίζοντάς μας ένα από τα πιο εμβληματικά νυφικά looks για διαχρονική έμπνευση.