Follow us

Νίκος Κουρής | "Ζω με τον φόβο της αρρώστιάς μου, ζω καθημερινά με το φόβο του τέλους μου"

Όλα όσα είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός για τους φόβους που αντιμετωπίζει, με αφορμή τον διαβήτη.

MissBloom TEAM
Νίκος Κουρής NDP

Μία απολαυστική και άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που φέτος συμπρωταγωνιστεί με τη Σμαράγδα Καρύδη στη σειρά "IQ 160", μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Νίκος Κουρής | "Είμαι διαβητικός και κάθε μέρα στο θέατρο αντιμετωπίζω εκ νέου μια δυσκολία"

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρής μίλησε ανοιχτά για τον διαβήτη και όλα όσα έχει αφαιρέσει από την διατροφή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μετράει τα πάντα. Ο ίδιος μάλιστα, τόνισε πως ζει καθημερινά με εκατομμύρια φόβους, και κυρίως με τον φόβο της αρρώστιας του και του τέλους του.

"Έχω βγάλει από τη διατροφή μου όλα όσα θεωρώ ότι μου κάνουν κακό, όχι επειδή είμαι διαβητικός, άπλα κόβω ό,τι έχω μετρήσει ότι μου κάνει άμεσα κακό. Μετράω το πόσο θα φάω και πόση ινσουλίνη θα κάνω, προκείμενου να κάνω όλα αυτά που κάνω μέσα στην ήμερα μου. Έχω πετάξει τελείως τα γαλακτοκομικά, το αλεύρι, το αλκοόλ, άπλα είναι πολύ οδυνηρό γιατί έχεις και επιθυμίες."

"Είμαι άμετρος, αν δεν είχα διαβήτη μόνο θα έπινα και θα έτρωγα, μου αρέσει πολύ το ποτό, δεν ικανοποιούμαι με δυο ποτηράκια, θέλω να πιω δυο μπουκάλια. Έχω πιει στη ζωή μου 2-3 μπουκάλια καθημερινά, έχω περάσει από αυτοκαταστροφές και είναι απαραίτητες. Για να μπορώ να δουλεύω με αυτούς τους ρυθμούς και έτσι όπως έχω την αξίωση από τον εαυτό μου να δουλεύω, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Εκεί που έπινα τρία μπουκάλια αλκοόλ, ξύπνησα μία μέρα και είπα δεν θα ξαναπιώ αλκοόλ, έχω ένα απόλυτο στοιχείο μέσα μου ως άνθρωπος, είναι ο πυρήνας μου."

"Εγώ ζω μαζί με το φόβο, έχω εκατομμύρια φόβους, ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου, ζω καθημερινά με το φόβο του τέλους μου. Επειδή είσαι στραμμένος συνέχεια προς τα μέσα σου, για να ρυθμίσεις την ιστορία του διαβήτη, νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου. Τώρα πλέον έχω μάθει, σαν τεχνική, να δίνω περισσότερο χώρο στους άλλους για να ξεχνάω και τον εαυτό μου και το πρόβλημα μου.", σημείωσε ο Νίκος Κουρής.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ