Follow us

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη σε κοινή εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού τους

"Μπορεί εκείνη να έχει σβήσει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram ωστόσο..."

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη- Αλέξανδρος Μπουρδούμης NDP Photo Agency

Πριν από μία εβδομάδα, έγινε γνωστή η είδηση πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή. Το ζευγάρι φαίνεται να έχει χωρίσει εδώ και τρεις ολόκληρους μήνες, οι δυο τους ωστόσο συνεχίζουν να έχουν καθημερινή επαφή αφού όπως είναι γνωστό, συμπρωταγωνιστούν στην ίδια θεατρική παράσταση.

Λένα Δροσάκη | Η "όλο νόημα" ανάρτηση στα social media μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Χθες βράδυ μάλιστα, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών απαθανάτισαν το πρώην ζευγάρι μαζί, έξω από το θέατρο, ωστόσο κανένας από τους δύο δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. Όπως όλα δείχνουν, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, παρά τον χωρισμό τους, διατηρούν καλές σχέσεις και λόγω του γιου τους, Αναστάση, αλλά και λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί μετά την είδηση του χωρισμού τους. Πριν από λίγες μέρες, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τους απαθανάτισαν να μπαίνουν και να βγαίνουν μαζί από το θέατρο.

"Έχουν επιβεβαιώσει την είδηση και με μια δήλωση λιτή που έκανε η Λένα Δροσάκη. Μπορεί εκείνη να έχει σβήσει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο instagram ωστόσο πηγαινοέρχονται μαζί στο θέατρο κι αυτό κάτι λέει για τη σχέση που έχουν.", σημείωσε on air, και με αφορμή το παρακάτω απόσπασμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ