Follow us

Γιώργος Θεοφάνους | Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την εντυπωσιακή σύζυγό του Βίλλυ

Ο Γιώργος και η Βίλλυ Θεοφάνους διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

MissBloom TEAM
Γιώργος Θεοφάνους NDP

Ο Γιώργος και η Βίλλυ Θεοφάνους μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Εμμανουήλ, την Κύρα και την Ειρήνη – Ευγενία. Ωστόσο, φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή, αποφεύγοντας τον φωτογραφικό φακό και κάνοντας σπάνια δημόσιες κοινές εμφανίσεις.

Το ιδιαίτερα ταιριαστό ζευγάρι πρόσφατα βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με φιλική παρέα. Συγκεκριμένα, τα φλας των φωτογράφων τους απαθανάτισαν να διασκεδάζουν με την ψυχή τους, άκρως ευδιάθετοι και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το ζευγάρι ήταν συνέχεια αγκαλιά, ενώ η Βίλλυ Θεοφάνους κέρδισε τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές, όπως πάντα άλλωστε.

Γιώργος Θεοφάνους | Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την εντυπωσιακή σύζυγό του Βίλλυ
Γιώργος Θεοφάνους - Βίλλυ Θεοφάνους
Γιώργος Θεοφάνους - Βίλλυ Θεοφάνους

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του επιτυχημένου συνθέτη, τόλμησε στιλιστικά φορώντας ένα απρόσμενο χρώμα, που δε συνηθίζουμε να βλέπουμε σε νυχτερινές εξόδους. Μιλάμε για το λευκό χρώμα, στο οποίο επέλεξε το μίνι, εφαρμοστό φόρεμά της, το οποίο αναδείκνυε ιδιαίτερα τη σιλουέτα της και ταίριαζε στην επιδερμίδα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ