Follow us

Shakira | Δημόσια παράκληση για σεβασμό της ιδιωτικής ζωής των παιδιών της

Με μία δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, ζητάει από τα media να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της και κυρίως των παιδιών της.

Shakira Splash

Όλη την υποστήριξη και την προσοχή κέρδισε η δημοσίευση της Shakira, όπου ξεκινάει με την φράση: "Σεβαστοί φίλοι, δημοσιογράφοι και μέσα ενημέρωσης".

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θέλοντας να ξεκινήσει μία καινούργια ζωή στο Μαϊάμι, μετά το δράμα από τον χωρισμό της με τον Pique, ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της, αλλά κυρίως των παιδιών της. "Είναι κατανοητό ότι υπάρχει μια μόνιμη περιέργεια από τον Τύπο, για εμένα και την οικογένειά μου. Ωστόσο, τα παιδιά μου, ο Μίλαν και ο Σάσα έζησαν μια δύσκολη χρονιά, υποφέροντας από αδιάκοπες παρενοχλήσεις και διώξεις από τους παπαράτσι και πολλά μέσα ενημέρωσης στη Βαρκελώνη".

Το ζήτησε ως μαμά και όχι ως καλλιτέχνης, τονίζοντας πως κάθε παιδί πρέπει να νιώθει ασφάλεια και όχι ότι παρακολουθείτε όλη την ώρα. "Σας παρακαλώ να αποφύγετε να τους ακολουθείτε στην είσοδο ή την έξοδο του σχολείου τους, περιμένοντας στην πόρτα του σπιτιού μας ή να τους ακολουθείτε στις δραστηριότητές τους μετά το σχολείο, όπως συνέβαινε κάθε μέρα στη Βαρκελώνη". Επεσήμανε ότι, εμπιστεύεται τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους στο ότι θα δείξουν ευαισθησία στη νέα κατάσταση που αντιμετωπίζουν ο Μίλαν και ο Σάσα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ