Follow us

Η Βίκυ Καγιά για το τέλος της συνεργασίας της με το Star | "Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της..."

Η γνωστή παρουσιάστρια επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αποχωρεί από το Star.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Δηλώσεις στην εκπομπή "Super Katerina" έκανε σήμερα το πρωί η Βίκυ Καγιά, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά τις φήμες που τη θέλουν να αποχωρεί από το κανάλι του Star. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την απόφασή της να λήξει τη συνεργασία της με το κανάλι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όλες οι σχέσεις φτάνουν κάποια στιγμή σε ένα τέλος.

Η Βίκυ Καγιά, ο Ηλίας Κρασσάς και τα παιδιά τους ταξίδεψαν στο Μαρόκο | Το φωτογραφικό άμπλουμ της εξόρμησής τους

Πιο αναλυτικά, η αγαπημένη παρουσιάστρια υπογράμμισε πως ήταν δική της απόφαση να λήξει η συνεργασία της με το κανάλι λέγοντας χαρακτηριστικά πως αφήνει πίσω της ένα project, το "Shopping Star", που αγαπά πολύ. Η ίδια θέλησε επίσης να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τις φήμες που αναφέρονται σε τσακωμούς, νεύρα και επιθέσεις, σημειώνοντας πως δεν υπήρξε ποτέ, τίποτα από αυτά.

"Τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημείναι – και θέλω να το τονίσω αυτό- ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημη ή επιθετικό. Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία.

Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν.

Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν μια αρχή και ένας τέλος. Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της.", δήλωσε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ