Follow us

Σαν να μην πέρασε μία μέρα | Η Κάτια Ζυγούλη με μικρό μαύρο φόρεμα το 2007

16 χρόνια μετά, η Κάτια Ζυγούλη δεν έχει αλλάξει καθόλου εμφανισιακά, ενώ παραμένει το ίδιο stylish και κομψή.

MissBloom TEAM
Σαν να μην πέρασε μία μέρα | Η Κάτια Ζυγούλη με μικρό μαύρο φόρεμα το 2007 NDP Photo Agency

Από όταν πρωτογνωρίσαμε την Κάτια Ζυγούλη, κάποιες δεκαετίες πριν, αντιληφθήκαμε αμέσως πως πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Έκτοτε, το μοντέλο που όργωνε τις πασαρέλες στα '00s, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά. Μάλιστα, τα τέσσερα παιδιά τους, Αναστασία, Απόλλωνας, Αριάδνη και Αλέξανδρος, έχουν κληρονομήσει τα γονίδια των γοητευτικών γονιών τους και τους μοιάζουν καταπληκτικά.

Με το πέρασμα των χρόνων, πολλές Ελληνίδες celebrities έχουν εξελίξει και διαφοροποιήσει κατά πολύ το στιλ τους, όμως η Κάτια Ζυγούλη φαίνεται πως παραμένει αυθεντική στην προσωπική αισθητική της, δίνοντας διαχρονικά ψήφο εμπιστοσύνης στη μίνιμαλ φιλοσοφία, τα μονόχρωμα looks και τις απλές γραμμές.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν της, εντοπίσαμε μία φωτογραφία του μοντέλου από το 2007, που αν και έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε, το συγκεκριμένο look με ευκολία θα μπορούσε να είχε σταθεί στο 2023. Αναμφίβολα, σε αυτό συνδράμει και η εκθαμβωτική ομορφιά της Κάτιας Ζυγούλη, η οποία παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς τίμησε με την παρουσία της τον αγαπημένο της, Σάκη Ρουβά, στο πάρτι γενεθλίων του, φορώντας ένα all time classic σύνολο, που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Σαν να μην πέρασε μία μέρα | Η Κάτια Ζυγούλη με μικρό μαύρο φόρεμα το 2007
Κάτια Ζυγούλη

Διαχρονικότητα και "little black dress" πάνε μαζί και η Κάτια Ζυγούλη το εκμεταλλεύτηκε, κάνοντας μία απόλυτα σικ εμφάνιση. Με ένα μίνι μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, μία μαύρη καμπαρντίνα και ένα ζευγάρι κλασικές γόβες, το μοντέλο έλαμπε δίπλα στον εορτάζοντα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την κομψότητά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ