Follow us

Η Έμη Λιβανίου όπως δεν την έχεις ξαναδεί | Μελαχρινή, με καρέ κούρεμα το 1999

Η φωτογραφία από τα καλλιστεία του 1999 που αποδεικνύει πως η Έμη Λιβανίου υπήρξε μελαχρινή και, φυσικά, εξίσου εντυπωσιακή.

MissBloom TEAM
Η Έμη Λιβανίου όπως δεν την έχεις ξαναδεί | Μελαχρινή, με καρέ κούρεμα το 1999 NDP Photo Agency

Είναι γεγονός πως η Έμη Λιβανίου αποτελεί μία από τις πιο γοητευτικές εν ενεργεία δημοσιογράφους στη χώρα μας. Πλέον μετρά δεκαετίες συνεχόμενης τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής παρουσίας και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο χάρις στη σκληρή της δουλειά. Όσο για την εντυπωσιακή εμφάνισή της, η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια την γνωρίζουμε παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και, φυσικά, "ορκισμένη" ξανθιά, όμως μία φωτογραφία του παρελθόντος φαίνεται πως θα το ανατρέψει αυτό.

Η Έμη Λιβανίου, προς έκπληξη πολλών, είναι φυσική μελαχρινή. Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά που διατηρεί σταθερά εδώ και πολλά χρόνια, σε συνδυασμό με τα καταγάλανα μάτια της και τη λαμπερή επιδερμίδα της, "ξεγελούν" και εύλογα πολλοί δεν το γνωρίζουν.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος ήταν εξίσου εκθαμβωτική και με καστανά μαλλιά, όπως αποδεικνύει η εμφάνισή της στα καλλιστεία του 1999. Στη μεγάλη βραδιά της ομορφιάς, η Έμη Λιβανίου απεικονίζεται χαμογελαστή, δίπλα στην παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, και τον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού με ένα καρέ κούρεμα στα μαλλιά της, σε ζεστή καστανή απόχρωση, που δημιουργεί μία άκρως ενδιαφέρουσα αντίθεση με το χρώμα των ματιών της.

Η Έμη Λιβανίου όπως δεν την έχεις ξαναδεί | Μελαχρινή, με καρέ κούρεμα το 1999

Το λαμπερό look της συμπληρώνεται από ένα στράπλες φόρεμα και ένα εντυπωσιακό statement κολιέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ