Follow us

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Η ροκ διακόσμηση του σπιτιού της ειναι απόλυτα συμβατή με τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δίνει πράγματα που δεν τις χρειάζονται και μας αποδεικνύει ότι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εκπληκτικά.

Αναστασοπούλου NDP

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια και πλέον μοντέλο στο πρακτορείο της Έλενας Χριστοπούλου (in the fab), χαρακτηρίζεται από την ροκ διάθεση της στο ντύσιμο και όχι μόνο.

Κάνοντας κανείς scrolling στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα παρατηρήσει ότι το σπίτι της διαθέτει μία πολύ σύγχρονη ατμόσφαιρα και ροκ κουλτούρα. Την περασμένη χρονιά που μετακόμισε, όπως η ίδια είχε σχολιάσει, χρειάστηκε να απαλλαγεί από πολλά πράγματα που δεν της ήταν χρήσιμα πλέον, προκειμένου να διακοσμήσει το νέο της σπίτι, όπως επιθυμούσε.

Έτσι, το πρώτο αποτέλεσμα της κίνησης αυτής, ήταν να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο παιδικό κοριτσίστικο δωμάτιο για τις κορούλες της, Λυδία και Ηλέκτρα. Σε αυτό, παρατηρούμε μοβ και φούξια μαξιλάρια, έπιπλα και παιχνίδια, ένα πολύχρωμο χαλί και δύο όμορφα πανό στον τοίχο, όπου αναγράφονται τα ονόματα των κοριτσιών και από πάνω η φράση " Bad Girls Club".

Την προσοχή τραβάει ακόμα, η τεράστια λευκή παπουτσοθήκη της, όπου φαίνεται η αδυναμία της στις μαύρες κυρίως μπότες και στα old school sneaker της.

Σε αυτό το σημείο δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την φοβερή κουζίνα της. Τα στοιχεία που κυριαρχούν είναι τα σκούρο καφέ ξύλινα ντουλάπια και ράφια, όπου έχει οργανώσει τα απαραίτητα σε καλάθια και τα έχει τοποθετήσει σε αυτά, και το μαύρο ψυγείο με τον μαρμάρινο πάγκο, όπου απολαμβάνει τα γεύματα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ