Follow us

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου γιόρτασε το Καθολικό Πάσχα στην Ιταλία, μαζί με τις γλυκύτατες κόρες της

Το εντυπωσιακό φωτογραφικό άλμπουμ και τα υπέροχα φαγητά.

MissBloom TEAM
Ελιάνα Χρυσικοπούλου Instagram

Στην Ιταλία ταξίδεψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μαζί με τις γλυκύτατες κόρες της, Ισαβέλλα και Βικτώρια, με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα. Η γνωστή δημοσιογράφος αποφάσισε να περάσει τις Πασχαλινές της διακοπές για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη γειτονική χώρα, καθώς εκεί μένει μόνιμα μία από τις αδερφές της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το υπέροχο πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας και οι φαντασμαγορικές του τούρτες

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φροντίζει μάλιστα να ενημερώνει τους followers της για όλες τις όμορφες και οικογενειακές στιγμές που περνάει στην Ιταλία, τις οποίες δείχνει να απολαμβάνει πολύ. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και χρόνια συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, γιόρτασε το Καθολικό Πάσχα, αναρτώντας στο Instagram της όλα τα φαγητά που υπήρχαν στο γιορτινό τραπέζι.

Οι followers της έδειξαν μάλιστα να ξετρελαίνονται με τις επιλογές των φαγητών, με πολλούς από αυτούς να σημειώνουν πως ταξιδεύουν μαζί της μέσα από αυτές τις όμορφες και με αέρα Ιταλίας φωτογραφίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ