Follow us

Millie Bobby Brown | Αρραβωνιάστηκε με τον Jake Bongiovi

Η 19 χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς Stranger Things αρραβωνιάστηκε τον γιο του John Bongiovi, Jake Bongiovi.

Millie Brown Splash

Η 19χρονη Millie Bobby Brown, τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα πιο νέα και εξεζητημένα πρόσωπα του Hollywood. Ως ηθοποιός έχει διαπρέψει με την αξιοσημείωτη πορεία της στην σειρά του Netflix "Stranger Things" με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Eleven, για τον οποίο βραβεύτηκε με το Β' Γυναικείου Ρόλου, και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Enola Holmes.

Παρά τα όσα έχει επιτύχει τα τελευταία χρόνια, ακόμα και επιχειρηματικά, σήμερα την βλέπουμε πιο χαρούμενη από ποτέ μέσω μίας τρυφερής ανάρτησης της. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε εκείνη με τον επί δυόμισι χρόνια σύντροφο της, Jake Bongiovi,να κρατιούνται χαρούμενοι αγκαλιά, επιδεικνύοντας το αστραφτερό μονόπετρό της.

Γιορτάζοντας τα χαρμόσυνα νέα, το ζευγάρι συμμετείχε σε μια παραλιακή φωτογράφιση , με τη Millie ντυμένη με δαντελένιο λευκό φόρεμα, ενώ ο Jake φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο. Η δημοσίευση ότι είχαν περάσει "τρία καλοκαίρια" μαζί, ήρθε μετά την απάντηση της Millie στο πώς γνωρίστηκαν. "Γνωριστήκαμε στο Instagram. Και ήμασταν φίλοι για λίγο, και μετά, τι να πω;".

Πρώτη φορά που παρουσίασε τον Jake στους 62,7 εκατομμύρια ακολούθους της ήταν τον Ιούνιο του 2021 με μια χαριτωμένη φωτογραφία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ