Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | Μας δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο της κόρης της

Λίγες μέρες πριν γεννήσει, η Ιωάννα Μαλέσκου, μας δείχνει τη διακόσμηση του δωματίου της κόρης της.

Ιωάννα Μαλέσκου NDP

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, βρίσκεται λίγες μέρες πριν την γέννα της κόρης της και από όσο φαίνεται έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες προετοιμασίες, για το καλωσόρισμα του μωρού της στο σπίτι της.

Φέτος τον Ιανουάριο, όταν ήταν στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης, μοιράστηκε το ευτυχές γεγονός με τους followers της, μέσω μίας ανάρτησης. "Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά "διπλά". Είναι το λεγόμενο "δύο σε ένα". Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο "δώρο" της ζωής. Την ίδια τη ζωή"

Σήμερα λίγες μέρες πριν τον ερχομό του μωρού της στον κόσμο, μας δείχνει το όμορφο δωμάτιο του μωρού. Ο τοίχος είναι σε λευκό και το πάτωμα σε γκρι χρώμα, ενώ οι αποχρώσεις που έχει επιλέξει στο δωμάτιο για τα σεντόνια και τις πετσέτες του μωρού είναι το λευκό, το ροζ και το κοραλί με ανοιξιάτικο floral print. Είναι η απόλυτη τάση, καθώς η εποχή χαρακτηρίζεται από το άνθισμα των λουλουδιών.

Ιωάννα Μαλέσκου | Μας δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο της κόρης της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ