Follow us

"Εμένα δεν μου επιτρεπόταν καν να βγω από το σπίτι μου μέχρι τα 20 μου" | Η viral αντίδραση της Ariana Grande για τον αρραβώνα της Millie Bobby Brown

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η είδηση του αρραβώνα της Millie Bobby Brown και έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων, μεταξύ αυτών και της ποπ σταρ Ariana Grande.

Ariana Grande Splash

Πολλές αντιδράσεις έχουν προκληθεί μετά την ανακοίνωση της 19χρονης Millie Bobby Brown, για τον αρραβώνα της με τον 20χρονο Jake Bongiovi.

Στα χιλιάδες σχόλια στην ανάρτηση της σταρ του " Stranger Things ", όπου είναι αγκαλιά με τον αρραβωνιαστικό της, δείχνοντας στον φακό το διαμαντένιο της δαχτυλίδι, βλέπουμε ότι πολλοί χαίρονται για αυτήν και της εύχονται συγχαρητήρια, ενώ άλλοι δεν συμφωνούν καθόλου με την απόφαση, εικάζοντας ότι σε λίγα χρόνια θα έχει χωρίσει.

"Εμένα δεν μου επιτρεπόταν καν να βγω από το σπίτι μου μέχρι τα 20 μου" | Η viral αντίδραση της Ariana Grande για τον αρραβώνα της Millie Bobby Brown

Ανάμεσα όμως σε αυτά τα σχόλια, απέσπασε την μεγαλύτερη προσοχή και τα περισσότερα like, το σχόλιο της διάσημης ποπ τραγουδίστριας, Ariana Grande από παλιά ανάρτηση της ηθοποιού. "Εμένα δεν μου επιτρεπόταν καν να βγω από το σπίτι μου μέχρι τα 20 μου". Στην παλιά δημοσίευση της από το 2018, η Millie απεικονίζεται να φιλιέται στην παραλία με τον τότε σύντροφο της και μουσικό, Jacob Sartorius.

grande

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ