Follow us

Κωνσταντίνος Αργυρός - Αλεξάνδρα Νίκα | Μαζί στο Beverly Hills για το Πάσχα - Οι ξεχωριστές αναρτήσεις που "πρόδωσαν" το ταξίδι

Οι δημοσιεύσεις που μαρτυρούν το κοινό ταξίδι του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνος Αργυρός Instagram

Μπορεί ακόμη να μην έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τη σχέση τους όμως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα φαίνεται πως είναι αχώριστοι. Επάξια, θεωρούνται από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αφού ο τραγουδιστής, από τη μία, είναι κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα γοητευτικός, και η σύντροφός του από την άλλη μοιάζει πραγματικά με μοντέλο.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην Καλιφόρνια για τις διακοπές του Πάσχα, όπως επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του "Πρωινό μας", αλλά και όπως αποδεικνύεται μέσα από τις δημοσιεύσεις που έκανε ο τραγουδιστής τις τελευταίες μέρες στο Instagram.

Σύμφωνα με τις πηγές του ΣΚΑΙ, Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα περνάνε ξέγνοιαστες στιγμές στο ηλιόλουστο Beverly Hills, ενώ μαζί τους είναι και ο κοινός φίλος τους, ο οποίος "ευθύνεται" και για τη γνωριμία τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Αλεξάνδρα Νίκα | Μαζί στο Beverly Hills για το Πάσχα - Οι ξεχωριστές αναρτήσεις που "πρόδωσαν" το ταξίδι

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους followers του στιγμιότυπα από το ταξίδι του -χωρίς να αποκαλύπτει την παρέα του- καθώς και μία φωτογραφία με τον διάσημο σκηνοθέτη, Martin Campbell.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Η καλλονή Αλεξάνδρα Νίκα δεν έκανε κάποια δημοσίευση, όμως όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή "Πρωινό μας" , σπούδαζε εκεί και γνωρίζει καλά τα μέρη, κάτι που μαρτυρά πως μόνο τυχαία δεν είναι η επίσκεψη του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Καλιφόρνια.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Αλεξάνδρα Νίκα | Μαζί στο Beverly Hills για το Πάσχα - Οι ξεχωριστές αναρτήσεις που "πρόδωσαν" το ταξίδι - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ