Follow us

Μία καλλονή | Η Σμαράγδα Καρύδη ηλιοκαμένη με φλοράλ εφαρμοστό φόρεμα πριν 16 ολόκληρα χρόνια

Το iconic σύνολο της Σμαράγδας Καρύδη το 2007.

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καρύδη | Ηλιοκαμένη με φλοράλ εφαρμοστό φόρεμα το καλοκαίρι του 2007 NDP Photo Agency

Η Σμαράγδα Καρύδη διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της, επαγγελματικά, αφού πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Star "IQ 160", την οποία το τηλεοπτικό κοινό έχει αγκαλιάσει θερμά. Με πιο κοντό μαλλί από ότι την έχουμε συνηθίσει και σε ιδιαίτερη τζίντζερ απόχρωση, η ηθοποιός παραμένει εξίσου εντυπωσιακή, όμως η αλήθεια είναι πως το κατάξανθο, χαρακτηριστικό χρώμα στα μαλλιά της το έχουμε συνδυάσει με κάποιες από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της.

Μία εξ' αυτών, ήταν και εκείνη που έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2007 σε τηλεοπτικά βραβεία. Ηλιοκαμένη, λαμπερή και, όπως πάντοτε, χαμογελαστή, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα εκείνη τη βραδιά, με ένα look, που αν και καλοκαίρι, θύμιζε έντονα άνοιξη.

Μία καλλονή | Η Σμαράγδα Καρύδη ηλιοκαμένη με φλοράλ εφαρμοστό φόρεμα πριν 16 ολόκληρα χρόνια
Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίστηκε με ένα μάξι φόρεμα που αναδείκνυε απόλυτα τη σιλουέτα της, ενώ το ανοιξιάτικο φλοράλ print του πρόσθετε έντονο ενδυματολογικό ενδιαφέρον στο look. Το statement φόρεμα της ηθοποιού πλαισιώθηκε ιδανικά από ένα χρυσό τσαντάκι με μεταλλική υφή, χρυσά κοσμήματα και πέδιλα σε απόχρωση του κίτρινου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ