Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Το δημόσιο "support" στη Βασιλική Μιλλούση για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση

Η επάνοδος της Βασιλικής Μιλλούση στον πρωταθλητισμό δεν άφησε ασυγκίνητη τη Μαίρη Συνατσάκη.

MissBloom TEAM
Το φόρεμα που η Μαίρη Συνατσάκη σου προτείνει εάν σκοπεύεις να παντρευτείς με πολιτικό γάμο Instagram@mairiboo

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Έκτοτε εκείνη και αγαπημένος της Ίαν Στρατής διανύουν μία από τις ευτυχισμένες και ξεχωριστές περιόδους της ζωής τους, ενώ όπως είναι επόμενο η ζωή της νέας μανούλας έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με τον ερχομό της μπέμπας.

Έχοντας μπει για τα καλά μέσα στον υπέροχο αλλά και απαιτητικό κόσμο της μητρότητας, η ίδια θέλησε να εκφράσει την αλληλεγγύη της για μία άλλη μητέρα για την οποία τρέφει ιδιαίτερο θαυμασμό. Ο λόγος για τη Βασιλική Μιλλούση, η οποία προκειμένου να αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της με τον Λευτέρη Πετρούνια απείχε 4,5 έτη από τον αθλητισμό.

Πλέον έχει επιστρέψει και επίσημα στην αγωνιστική δράση, κάνοντας το ντεμπούτο της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αττάλεια και προκαλώντας συγκίνηση και υπερηφάνεια σε όλους τους Έλληνες, μεταξύ των οποίων και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα βίντεο της Βασιλικής Μιλλούση από τους αγώνες δοκού, το οποίο συνόδευσε με τη λεζάντα "Με συγκινεί πολύ η επάνοδος της Βασιλικής Μιλλούση στην αγωνιστική δράση. Το πείσμα της και η προσπάθειά της!".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ