Follow us

Μαίρη Χρονοπούλου | Οι κακοποιητικές σχέσεις και ο Νίκος Κούρκουλος που "καθάριζε" γενναία

Σε μία συνέντευξη, η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, ανοίγεται και μιλά για τις σκέψεις της για τον θάνατο, τις κακοποιητικές συντροφικές της σχέσεις και την αδυναμία της στον Νίκο Κούρκουλο.

Χρονοπούλου NDP

Η Μαίρη Χρονοπούλου, η απόλυτη ελληνίδα σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, η οποία επέστρεψε και στην μικρή οθόνη μέσω της σειράς "Έτερος Εγώ", μίλησε σε μία εξομολογητική συνέντευξη της στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, για το πώς βλέπει τον θάνατο, για την καριέρα της, τις προσωπικές της σχέσεις και για την αγάπη της για τον Νίκο Κούρκουλο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός στην ερώτηση "αν και περάσατε αυτές τι δύσκολες καταστάσεις με την υγεία σας, παρακολουθείτε ταινίες σας;" απάντησε πως δεν τις βλέπει όλες, αλλά μόνο όσες αγαπά και θυμάται τα πάντα από τα backstage.

"Θυμάμαι το μαρτυρικό τετράμηνο στον κάμπο των Τρικάλων. Ήταν καύσωνας, ένα καυτό χώμα που μας έπνιγε 4 μήνες. Δύσκολη δουλειά αλλά και αγαπημένη. Θυμάμαι όλους τους φίλους, που έχουν φύγει. Προ καιρού έβαλα να δω την ταινία, πρώτο πλάνο ο Νίκος μου (Κούρκουλος), κουκλί, τον είδα συγκινήθηκα. Μετά βγαίνει ο πολύ τρυφερός φίλος μου ο Γιάννης Βόγλης, έφυγε από την καταραμένη αρρώστια. Μετά το γειτονάκι μου, του αγοριού απέναντι ο Φαίδων Γεωργίτσης, από την ίδια καταραμένη αρρώστια και αυτός, και μετά ο Κατράκης, ο δάσκαλός μας κι αυτός φευγάτος, δεν άντεξα κι έκλεισα την τηλεόραση, όλοι νεκροί και εγώ ζωντανή".

Μαίρη Χρονοπούλου | Οι κακοποιητικές σχέσεις και ο Νίκος Κούρκουλος που "καθάριζε" γενναία
Όσον αφορά τον θάνατο εξήγησε πώς εκείνη δεν φοβάται να φύγει από την ζωή, αλλά με την ιδέα ότι έχουν φύγει οι γύρω της δεν μπορεί να εξοικειωθεί.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλώντας για τις σχέσεις της με τους άντρες ξεκαθάρισε ότι δεν είχε πραγματοποιήσει σχέση με κάποιον συνάδελφο πέρα από τον Ανδρέα Μπάρκουλη, καθώς είχε φιλίες στον χώρο και την ένοιαζε κυρίως η δουλειά της. "Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και ευαγγέλια. Αλλά δεν νομίζω ότι πέθαιναν οι συνάδελφοί μου για μένα". Ο άντρας παρόλα αυτά όμως που της έχει λείψει περισσότερο εξομολογήθηκε πώς είναι ο Νίκος Κούρκουλος.

"Τα πάντα ήξερε δυστυχώς για τα προσωπικά μου. Το τι άκουγα! Έχει τραβήξει και αυτός με τα παθήματα τα δικά μου. Με προστάτευε, με φρόντιζε, με μάλωνε. Ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα στη ζωή μου. Η καλύτερη συμβουλή που μου είχε δώσει είναι το, Δεν σε αντέχω".

"Αν γινόταν καμία σκηνή στο σπίτι μου τον έπαιρνα τηλέφωνο βράδυ και του έλεγα "Έλα γρήγορα Νίκο, θα με σκοτώσει αυτός”. Πυτζάμα, μπουφάν από πάνω, ερχόταν με τη μηχανή, "καθάριζε” ωραία, γενναία, τον πλάκωνε τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί. Περίμενε ως το πρωί να έρθει ο κλειδαράς να μου αλλάξει κλειδαριά. Τα άκουγα όλη τη νύχτα.

Μαίρη Χρονοπούλου | Οι κακοποιητικές σχέσεις και ο Νίκος Κούρκουλος που "καθάριζε" γενναία - εικόνα 2
"Πέρναγε ένας μήνας δύο μήνες και με το πρόσωπο αυτό ή το είχα συγχωρήσει και πίναμε καφεδάκι μαζί. Μας έβλεπε ο Νίκος και ήταν έξω φρενών, και μου έλεγε "Βρε Μαίρη, τον χτύπησα τον άνθρωπο, τον έβρισα, δεν του μιλάω και εσύ πίνεις καφέ μαζί του;”".

Με βάση το συμβάν αυτό ανέφερε ότι παρόλο που ήταν μία δυναμική γυναίκα, έμπλεκε με ultra κακοποιητικούς συντρόφους. "Προσπαθούσα να αντιδράσω. Μυϊκά δεν είναι εύκολο για μία γυναίκα να αντιδράσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της".

Μαίρη Χρονοπούλου | Οι κακοποιητικές σχέσεις και ο Νίκος Κούρκουλος που "καθάριζε" γενναία - εικόνα 3
Στις ταινίες της έπαιζε ρόλους όπου ερωτευόταν παράφορα. Ωστόσο, στην ζωή της δεν ακολουθούσε το ίδιο μοτίβο. Μία φορά ερωτεύτηκε πραγματικά, αλλά δεν αποκάλυψε το πρόσωπο. "Μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά. Πιστεύω ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν καταλήγουν σε γάμο". Για τον γάμο της ήξερε ότι δεν θα κρατήσει, διότι ήξερε ότι ήθελε να μαζευτεί σε ένα τεράστιο σπίτι και να γίνει νοικοκυρά. Μεταξύ άλλων τόνισε "Δεν έκλεισε το κεφάλαιο του έρωτα και της συντροφικότητας για εμένα", ενώ δήλωσε ότι σαν τελευταία της επιθυμία θα ήθελε να εξαγνιστεί.

Μαίρη Χρονοπούλου | Οι κακοποιητικές σχέσεις και ο Νίκος Κούρκουλος που "καθάριζε" γενναία - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ