Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Η ανοιξιάτικη εμφάνιση με total black σύνολο

Η ανοιξιάτικη εξόρμηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή υπήρξε αφορμή για στιλιστική έμπνευση.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο stylish Ελληνίδες της showbiz και όχι άδικα. Η ίδια φροντίζει πάντοτε να δίνει την κατάλληλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια των looks της, είτε εμφανίζεται στον αέρα της εκπομπής της, είτε κάνει τη χαλαρή βόλτα της με την οικογένειά της.

Η άνοιξη και οι διακοπές του Πάσχα αποτελούν μία ακόμη αφορμή για να θαυμάσουμε τις ενδυματολογικές επιλογές της παρουσιάστριας, η οποία εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της ταξιδεύοντας στις Μυκήνες και στο Ναύπλιο.

Μάλιστα, επισκέφθηκε και τον Αρχαιολογικό Χώρο των Μυκηνών, από τον οποίο μοιράστηκε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το outfit που επέλεξε κατά την επίσκεψή της παρουσιάζει ιδιαίτερο στιλιστικό ενδιαφέρον, αφού αν και ανοιξιάτικο είναι total black. Το μαύρο χρώμα δε συνηθίζουμε να το βλέπουμε τους πιο ηλιόλουστους μήνες, όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατάφερε να το εναρμονίσει με την εποχή. Με ένα εφαρμοστό tank top, ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε χαλαρή γραμμή και φλατ μπότες, δημιούργησε ένα απλό αλλά stylish σύνολο - πρόταση για όσες αποφεύγουν τα έντονα χρώματα στο ντύσιμό τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ