Follow us

Το συγκινητικό post της Μαρίας Ηλιάκη | "Σημερα μάθαμε πως η μία μας γιαγιά μένει στον ουρανό"

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Κατερίνα, την οποία συνόδευσε από μία συγκινητική λεζάντα.

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Instagram

Τα τελευταία χρόνια η ζωή της Μαρίας Ηλιάκη έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με την έλευση της μονάκριβης κόρης της, καρπού του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη. Η ίδια έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της μικρής Κατερίνας, φροντίζοντας να είναι δίπλα της σε κάθε της βήμα και έχοντας ως προτεραιότητα να περνά ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια μοιράζεται συχνά ultra cute φωτογραφίες με την κόρη της, ενθουσιάζοντας τους followers της, οι οποίοι πλέον ξεπερνούν τους 500.000.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε ένα ακόμη τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με την κόρη της, το οποίο συνόδευσε με μία αρκετά συγκινητική λεζάντα. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε στην κόρη της πως η γιαγιά της δε βρίσκεται πια στη ζωή με τον πιο γλυκό τρόπο: "Σημερα μάθαμε πως η μία μας γιαγιά "μένει" στον ουρανό με τον Θεούλη…να περάσετε όμορφα όπου και να είστε…με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ