Follow us

Η Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα | "Δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να χυθεί το αίμα αθώων πλασμάτων"

"Γυρίζουμε την σούβλα ενώ γελάμε και χορεύουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε Έλληνες".

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου

Με αφορμή το Πάσχα, η Εριέττα Κούρκουλου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στο Instagram για την απόφαση της ιδίας, αλλά και του συζύγου της να είναι, μαζί με το γιο τους, vegan.

Νονοί και Βαφτιστήρια | Ποιες είναι οι διάσημες κουμπαριές στην ελληνική showbiz;

Η Εριέττα Κούρκουλου περνάει το φετινό Πάσχα με την οικογένεια της, δηλαδή τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη και τον μονάκριβο γιο τους, Νίκο, μένοντας μακριά από τα ελληνικά έθιμα του Πάσχα, που τη στεναχωρούν, δηλαδή το σούβλισμα του αρνιού.

Πριν μερικές ώρες ανέβασε μία φωτογραφία της οικογένειάς της από βόλτα τους στην παραλία, θέλοντας να μιλήσει περισσότερο για τα όσα πιστεύουν: "Η οικογένειά μας διαλέγει την αγάπη και την ενσυναίσθηση, απορρίπτοντας ότι δεν συνάδει με αυτές τις αξίες. Γιορτάζουμε και εμείς την Ανάσταση του Χριστού, αλλά δεν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να χυθεί το αίμα αθώων πλασμάτων, να παλουκωθούν και να γυρίζουν στην σούβλα ενώ γελάμε και χορεύουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε Έλληνες.

Μαριέττα Χρουσαλά | Το παραμυθένιο νυφικό της στον γάμο της με τον Λέοντα Πατίτσα

Ο Χριστός δίδαξε την αγάπη, ενώ οι περισσότερες παραδόσεις που δημιουργήθηκαν αργότερα από εμάς στηρίζονται στην εκμετάλλευση, την βαρβαρότητα και τον θάνατο. Η αγάπη είναι και θα είναι πάντα ο πιο σωστός και ο πιο σίγουρος δρόμος και χαίρομαι πολύ που βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους να τον ακολουθούν! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία!", έγραψε στη λεζάντα η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση.

Δες την ανάρτησή της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ