Follow us

Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά

"Ανεβαίνω στη ζυγαριά, έπαθα σοκ…"

MissBloom TEAM
Μαρία Κορινθίου Instagram

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε χθες βράδυ, στον Γρήγορη Αρναούτογλου, η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή εκπομπή "The 2night Show", όπου μίλησε για όλα.

Μαρία Κορινθίου | Ποζάρει με λευκό τζιν και μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει για πρώτη φορά πώς κατάφερε να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός και συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα μίλησε ανοιχτά για το σοκ που έπαθε όταν ανέβηκε κάποια στιγμή στη ζυγαριά, ενώ τόνισε πως στην καραντίνα ένιωθε συνεχώς ότι πνιγόταν από τα κιλά. Η ίδια σημείωσε τι ήταν αυτό που άλλαξε στη διατροφή της αλλά και τι ήταν αυτό που τη δυσκόλεψε περισσότερο.

"Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε από την ψυχούλα μου. Το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας. Τα περιττά κιλά είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων και είναι ένα τοίχος για να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στην δεύτερη καραντίνα ένιωθα ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Έδωσα "εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή. Έκοψα ζάχαρη και άμυλο. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές που έπρεπε να τον πίνω σκέτο." δηλωσε η Μαρία Κορινθίου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ