Follow us

Η Πηγή Δεβετζή μιλά για τον Αλέξη Γεωργούλη | "Είναι πολύ καλό παιδί, δεν πιστεύω τίποτα"

"Τον στηρίζω."

MissBloom TEAM
Αλέξης Γεωργούλης

Δηλώσεις στην εκπομπή "Το Πρωινό" έκανε η Πηγή Δεβετζή, με αφορμή την αποπομπή του Αλέξη Γεωργούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ και την καταγγελία εις βάρος του για χρήση βίας.

Πώς οδηγήθηκε εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης - Η καταγγελία Χρονοπούλου για βαριά κακοποίηση και οι πολιτικές αντιδράσεις

Η αθλήτρια και χρόνια φίλη του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τις καταγγελίες εις βάρος του ευρωβουλευτή "γελοία πράγματα.". Η ίδια υπογράμμισε πως είναι στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη ενώ τόνισε πως τον στηρίζει καθώς δεν πιστεύει τίποτα από αυτά.

"Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από ένα μήνα που είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα.", σημείωσε η Πηγή Δεβετζή.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ