Follow us

Νίκη Κάρτσωνα | "Χαίρομαι που ωριμάζω γιατί έρχομαι στα ίσια μου και στα ωραία μου…"

Η γνωστή επιχειρηματίας γιόρτασε πριν από λίγες μέρες τα γενέθλιά της.

MissBloom TEAM
Νίκη Κάρτσωνα Instagram

Τα γενέθλιά της είχε πριν από λίγες μέρες η Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο πέρασε την ιδιαίτερη αυτή μέρα με την οικογένειά της και καλούς φίλους ενώ δεν παρέλειψε να στείλει ένα σχετικό μήνυμα και στους followers της.

Νίκη Κάρτσωνα | Η σπάνια φωτογραφία με το γιο και το σύζυγό της

Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη Κάρτσωνα ανήρτησε μία γλυκιά φωτογραφία της στα social media, ενώ στη λεζάντα σημείωσε πως χαίρεται πολύ που μεγαλώνει και που ωριμάζει. Η ίδια, μίλησε μέσα από αυτό το κείμενο για την ψυχική και σωματική υγεία ενώ τόνισε πως όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

"Χρόνια μου πολλά… και χαίρομαι που ωριμάζω γιατί έρχομαι στα ίσια μου και στα ωραία μου. Γιατί με ξαναβρίσκω εκεί που με είχα χάσει… Χρόνια καλά γιατί η υγεία έχει τη μέγιστη σημασία. Υγεία σωματική, πνευματική και ψυχική… Γιατί αν αρρωστήσει η ψυχή, αρρωσταίνουν και όλα τα άλλα… Και θα ευχηθώ αυτό: Να με αγαπάω πιο πολύ, να με φροντίζω πιο πολύ, να με θαυμάζω πιο πολύ, να με προσέχω και να με ακούω πολύ… Να ονειρεύομαι πολύ, να απολαμβάνω πιο πολύ… Να απελευθερωθώ και να ελευθερώσω ότι με με έχει μπλοκάρει και να ζήσω τη ζωή που μου έδωσε Εκείνος σε αυτό το υπέροχο σώμα με την ακόμα πιο υπέροχη καρδιά, με χαρά και φως…Και εσείς, εύχομαι να με αγαπάτε πιο πολύ γιατί γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και γιατί το αξίζω…#καλημέρα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ