Follow us

Rihanna | Οι φωτογραφίες που προδίδουν το φύλο του μωρού που περιμένει

Η απόλυτη σταρ και fashion icon Rihanna, περιμένει δεύτερο παιδί και φωτογραφίες paparazzi αποκαλύπτουν το φύλο.

rihanna Splash

Δεν πάει καιρός που η απόλυτη superstar Rihanna, έμεινε για πρώτη φορά έγκυος και τράβηξε την παγκόσμια προσοχή με το γεγονός, αλλά και με το στυλ που το υποστήριξε, εμπνέοντας όλες τις έγκυο γυναίκες να νιώθουν αυτοπεποίθηση και σέξι.

Έχοντας περάσει 10 μήνες από την γέννηση του πρώτου παιδιού, εκείνης και του καλλιτέχνη Asap Rocky, βλέπουμε να απολαμβάνει με τον δικό της κουλ και μοντέρνο τρόπο την μητρότητα. Αυτό το Πάσχα, το γιόρτασε πρώτη φορά με τον αξιολάτρευτο γιο της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανήρτησε φωτογραφία με πασχαλινή διάθεση, όπου ο γιος της ποζάρει φορώντας αυτιά λαγού, εντυπωσιακό κολιέ, ενώ κάθεται στο γρασίδι με πασχαλινά αυγά, παιχνίδια και κουνελάκια.

Τα νέα όμως δεν σταματούν εκεί. Η Rihanna τον Φεβρουάριο, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, ανακοινώνει στους θαυμαστές της μέσω του performance του Super Bowl, την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Όσον αφορά το φύλο του μωρού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από paparazzi, όπου η τραγουδίστρια βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο στο Los Angeles και κρατά ένα ροζ πλεκτό κορμάκι. Από όσο φαίνεται οι πιθανότητες για μία μικρή Riri είναι περισσότερες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ