Follow us

Βάσια Κωσταρά | Τα throwback στιγμιότυπα από την εποχή που ήταν χορεύτρια

Ναι, η αγαπημένη fashion designer είχε πάντα υπέροχο κορμί.

βασια κωσταρά Instagram

Η ανατρεπτική σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά, για ακόμα μία φορά τραβάει τα βλέμματα στα μέσα δικτύωσης, με μία εκδοχή της που δεν έχουμε ξαναδεί. Χθες με ένα στόρι της μοιράστηκε την χαρά με τους διαδικτυακούς της φίλους, για την έναρξη των μαθημάτων χορού λάτιν.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι δεν πήγε για πρώτη φορά χθες σε μάθημα λάτιν, καθώς από τα στόρι που ακολούθησαν μας δείχνει ότι έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες. 10 χρόνια λοιπόν αργότερα, επιλέγει για προπονητή της, τον ίδιο που την προπονούσε και στις τότε συμμετοχές της σε αγώνες. Από το βίντεο πάντως, μόνο αποχή δεν φαίνεται να έχει κάνει από τον χορό, διότι ο σωστός βηματισμός σε μαγνητίζει και η κινησιολογία της είναι σε άψογη κατάσταση.

Με αφορμή αυτό, έψαξε και βρήκε φωτογραφίες από τις συμμετοχές της σε αγώνες, όπου φοράει φορέματα που είχε σχεδιάσει η ίδια. Έτσι, τον Απρίλιο του 2014 με το νούμερο 22, την βλέπουμε να φοράει ένα ολόσωμο, μαύρο, εξώπλατο, δαντελένιο, σέξυ φόρεμα, ενώ στα επόμενα στόρυ την προσοχή τραβάνε οι δημιουργίες της σε χρυσό και κόκκινο χρώμα.

Βάσια Κωσταρά | Τα throwback στιγμιότυπα από την εποχή που ήταν χορεύτρια
κωσταρά

Αγαπημένο της κομμάτι ήταν επίσης ένα μακρύ παστέλ φόρεμα, με σχέδια σε χρώμα καφέ και σκισίματα στο πλάι. Από τις τότε δημιουργίες της πάντως, δεν είναι να απορείς που σήμερα είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και εξεζητημένες σχεδιάστριες στον χώρο της μόδας.

κωσταρά

Το μαγευτικό αυτό throwback κλείνει με ένα βίντεο από συμμετοχή της σε αγώνα, όπου χορεύει φοβερά με ένα εξώπλατο, μωβ φόρεμα, με πολύχρωμες πέτρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ