Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Αυτή ήταν η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, 10 χρόνια πριν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έχει αλλάξει καθόλου από το 2013.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετρά πάνω από 600.000 followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αυτό κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Η ίδια προσπαθεί να είναι ιδιαίτερα ενεργή, δημοσιεύοντας καθημερινά stories και posts και κρατώντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους ενήμερους για τα updates της ζωής της.

Ακόμη και πριν τη γνωρίσουμε εμείς, μέσα από την καριέρα της στη δημοσιογραφία και τη συμμετοχή της στο Survivor, η 36χρονη μοιραζόταν στο προφίλ της φωτογραφίες από τις αθλητικές της δραστηριότητες -που αγαπούσε από τότε-, από οικογενειακές στιγμές, καθώς και πιο αυθόρμητες fun λήψεις, όπως αυτή που δημοσίευσε το 2013 και έμελλε να είναι η αφετηρία ενός πολυαγαπημένου Instagram λογαριασμού για το ελληνικό κοινό.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φοράει ένα στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά και μία μπλούζα με το εμβληματικό σήμα του "Batman", κοιτάζοντας "παιχνιδιάρικα" τον φακό. Μάλιστα, η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε, έχοντας διατηρήσει ακόμη και τα πλούσια καστανά μαλλιά της.