Follow us

Alexandra Grant | Όσα γνωρίζουμε για τη σύντροφο του Keanu Reeves

Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί σε δημόσια εμφάνισή του.

MissBloom TEAM
Keanu Reeves Splash News / Ideal Image

Γιατί όλοι αγαπούν τον Keanu Reeves; Γιατί δεν παίζει κανέναν ρόλο στην πραγματική του ζωή, παρά δείχνει το ποιος είναι, ακόμα κι αν δεν ταιριάζει στα στάνταρ του Hollywood. Το "καλό παιδί" κατάφερε να αποκτήσει το δικό του κοινό και να βρει στο πρόσωπο της Alexandra Grant το άλλο του μισό.

Το ζευγάρι πρόσφατα πραγματοποίησε μία νέα κοινή εμφάνιση σε μία εκδήλωση για το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, όπου αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί στο κόκκινο χαλί.

Τι γνωρίζουμε για την Alexandra Grant;

Η σύντροφος του Keanu Reeves δεν χρειάζεται τη δημοσιότητά του, καθώς και η ίδια στον χώρο της είναι σεβαστή. Η 49χρονη είναι visual artist, η οποία χρησιμοποιεί το κείμενο και τη γλώσσα σε διάφορα μέσα, προκειμένου να χαρίσει στο κοινό ένα σύγχρονο έργο τέχνης. Η ίδια ζει στην Καλιφόρνια, ωστόσο έχει γεννηθεί στο Οχάιο, έχοντας αποφοιτήσει από το Swarthmore College με πτυχίο στην ιστορία και την τέχνη σε στούντιο.

Η σχέση με τον Keanu Reeves

Όσο κι αν η σχέση τους έγινε γνωστή το 2019, χωρίς να γνωρίζουμε το πότε ακριβώς ξεκίνησε, η ίδια είχε γνωρίσει τον ηθοποιό σε ένα δείπνο το 2009. Το 2011 συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του βιβλίου του Reeves "Ode to Happiness" στο οποίο παρουσίαζε την ποίησή του, η οποία συνοδεύτηκε από έργα της Grant. Η συνεργασία τους θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένη, αφού το βιβλίο έγινε best-seller με το δίδυμο να συνεργάζεται ξανά το 2016 στο βιβλίο "Shadows" στο οποίο η Grant είχε τραβήξει κάποιες σκοτεινές σιλουέτες που ανήκαν στον Reeves. Η ίδια είχε πει για τον ηθοποιό: "δεν υπάρχει κανείς που να κινείται με τον τρόπο που μπορεί εκείνος. Είναι ένας ακραίος περφόρμερ. Αυτό είναι ένα τεράστιο κομμάτι του γιατί αυτές οι εικόνες είναι ενδιαφέρουσες. Ήξερα πως αν κουνούσα την κάμερα όσο χορεύαμε μαζί, ως φωτογράφος και ως αντικείμενο, μπορούσαμε να δημιουργήσουμε αυτές τις καταπληκτικές οπτικές ψευδαισθήσεις". Αυτό τους οδήγησε να ιδρύσουν μια εκδοτική εταιρεία "X Artists' Books", στην οποία έβρισκαν βιβλία τα οποία για άλλους δεν είχαν θέση σε κανένα είδος.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ