Follow us

Ελίνα Μπόμπα | Είναι καλλονή, ηθοποιός και μοιάζει απίστευτα στην αδερφή της, Χριστίνα

Η Ελίνα Μπόμπα είναι η μικρότερη αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα και η ομοιότητά τους είναι καταπληκτική.

MissBloom TEAM
Ελίνα Μπόμπα, Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Είναι γεγονός πως η Χριστίνα Μπόμπα αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Το Instagram της λειτουργεί σαν εργαλείο για τη δουλειά της αλλά και ως ένα φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής της. Μέσα από αυτό, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει και την αδερφή της, Ελίνα, με την οποία διατηρούν μία πολύ στενή σχέση.

Αν και η Ελίνα Μπόμπα ζει μόνιμα στο Λονδίνο, οι δύο αδερφές φροντίζουν να περνούν όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορούν μαζί, κάνοντας ταξίδια και εξορμήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, όποτε τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους.

Η μικρότερη αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα έχει σπουδάσει Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, όμως φαίνεται πως η τέχνη την κέρδισε και έτσι η ίδια μετακόμισε στη βρετανική πρωτεύουσα προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της ως ηθοποιός. Τα καλοκαίρια της, βέβαια, τα περνάει στην Ελλάδα, θέλοντας να είναι κοντά στην οικογένειά της και τους αγαπημένους της φίλους.

Η ομοιότητα μεταξύ των δύο γυναικών είναι καταπληκτική. Πλούσια καστανά μαλλιά, καταγάλανα μάτια και παρόμοια χαρακτηριστικά προσώπου τις κάνουν να μοιάζουν για δίδυμες αν και η Χριστίνα Μπόμπα είναι κατά 5 χρόνια μεγαλύτερη από την αδερφή της, Ελίνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ