Follow us

Νατάσσα Μποφίλιου | "Εχθές, περπατούσα ξυπόλυτη στη Σαχάρα κι ευχήθηκα να μην ξεχάσω ποτέ αυτή την ανάμνηση της πληρότητας"

Η γνωστή ερμηνεύτρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα υπέροχο ταξίδι που όπως η ίδια λέει, την έκανε να νιώσει ολόκληρη.

MissBloom TEAM
Νατάσσα Μποφίλιου Instagram

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Νατάσσα Μποφίλιου. Η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια γιόρτασε τα 40ά της γενέθλια με ένα υπέροχο ταξίδι το οποίο όπως η ίδια λέει, την έκανε να νιώσει ολόκληρη.

Νατάσσα Μποφίλιου | "Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα..."

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες, η Νατάσσα Μποφίλιου δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την έρημο Σαχάρα, σημειώνοντας πως την περπάτησε ξυπόλητη. Η ερμηνεύτρια συνόδευσε την όμορφη αυτή φωτογραφία με ένα υπέροχο κείμενο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η ευχή των γενεθλίων της ήταν να μην ξεχάσει ποτέ το συναίσθημα της πληρότητας που ένιωσε περπατώντας πάνω στην άμμο της ερήμου.

"Εχθές, περπατούσα ξυπόλυτη στη Σαχάρα. Έβλεπα γύρω μου αυτό το συγκλονιστικό τοπίο και σκεφτόμουν ότι απλά υπάρχει... Αιώνιο και ακέραιο.
Μέσα στην ησυχία, μυθικά και ατέρμονα. Με έκανε να νιώσω ολόκληρη.
Σήμερα, ξύπνησα 40 χρονών κι ευχήθηκα να μην ξεχάσω ποτέ αυτή την ανάμνηση της πληρότητας. Την αίσθηση ότι υπήρχα απόλυτα σ' αυτό το σύρσιμο των ποδιών μου στην άμμο της ερήμου.
40 χρονών αδέρφια.
Δηλώνω με βεβαιότητα -Παρούσα-."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ