Follow us

Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη | "Είναι λεπτό το ζήτημα, και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά και η δική μου λεπτότερη από όλων"

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για τις καταγγελίες που βαραίνουν τον πρώην ευρωβουλευτή.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram

Μία συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη προβλήθηκε χθες, στην εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη!". Η εν λόγω συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 6 Απριλίου, ωστόσο είδε το φως της δημοσιότητας μόλις χθες, λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες εις βάρους του πρώην ευρωβουλευτή.

Πώς οδηγήθηκε εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης - Η καταγγελία Χρονοπούλου για βαριά κακοποίηση και οι πολιτικές αντιδράσεις

Η Δανάη Μπάρκα, λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όσα όλα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η θέση της είναι εξαιρετικά λεπτή. Η ίδια σημείωσε μάλιστα πως δε μπορεί να δικάσει αλλά ούτε και να αθωώσει κάποιον ενώ υπογράμμισε πως είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα.

"Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο "άνετα” να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει. Υπάρχει μία καταγγελία, υπάρχουν φήμες για πολλά πράγματα. Η δική μας θέση όπως έχουμε ξαναπεί, και δεν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις και πριν βγουν οι αποφάσεις, αντί να προάγουμε τη βία και την κακοποίηση σε ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη κακοποιητές στον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι να κατευνάζουμε τα πνεύματα και να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να μιλήσει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε. Το ξαναλέω. Είναι λεπτό το ζήτημα, και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά και η δική μου λεπτότερη από όλων.", σημείωσε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, έχουν στενή φιλία με τον ηθοποιό εδώ και πολλά χρόνια.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ