Follow us

Κλέλια Πανταζή για την εγκυμοσύνη της | "Ήρθε μια αποκόλληση που μας τρόμαξε"

Η περιπέτεια που "ταρακούνησε" την Κλέλια Πανταζή στην τρίτη εγκυμοσύνη της.

MissBloom TEAM
Κλέλια Πανταζή και Λευτέρης Τσάκαλος

Η Κλέλια Πανταζή βιώνει μία από τις πιο ξεχωριστές και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο.

Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello, η ίδια αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και τις δυσκολίες που προέκυψαν τους αρχικούς μήνες, που την "ταρακούνησαν".

Συγκεκριμένα, περιέγραψε πως λίγες μόνο μέρες αφού έμαθε πως είναι έγκυος, έπαθε μία αποκόλληση αλλά ευτυχώς η περιπέτεια είχε καλή κατάληξη και πλέον ανυπομονεί να υποδεχτεί στον κόσμο το μωράκι της.

"Μπορεί στην αρχή να ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι με την εγκυμοσύνη μου, αλλά λίγες μέρες μετά, ήρθε μια αποκόλληση, η οποία μας τρόμαξε αρκετά. Έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να είναι καλά το έμβρυο, πήγα στο φαρμακείο ακολούθησα την αγωγή που μου έδωσε ο γιατρός μου, έμεινα σε ακινησία για κάποιο καιρό και περίμενα να φτάσει η ώρα για τον πρώτο υπέρηχο", είπε αρχικά.

"Εκεί είχαμε το άγχος αν θα είναι καλά το έμβρυο, κι αν θα ακούσουμε την καρδούλα του να χτυπά. Αυτό το γεγονός μας έδεσε περισσότερο με τον Λευτέρη και με έκανε συνειδητοποιήσω πόσο πολύ ήθελα αυτό το μωρό στην οικογένειά μας."

Τέλος, η Κλέλια Πανταζή ανέφερε: "Εκείνο που με συγκίνησε πολύ σ’ αυτή την μικρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισα ήταν η στάση του μεγάλου μου γιου του Άγγελου ο οποίος κατάλαβε ότι δεν ήμουν καλά. Του εξηγήσαμε με το μπαμπά του τι συνέβαινε και εκείνος, επειδή είναι πολύ γλυκό παιδί με ανεπτυγμένη συναίσθηση και ευαισθησίες, ήταν πολύ τρυφερός και προστατευτικός απέναντι μου και μοιραζόταν την ίδια αγωνία με μένα για το πρώτο υπέρηχο. Με ρώτησε πώς αισθάνομαι, αν είμαι καλά και αν συνεχίζω να έχω αίμα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ