Follow us

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Το σπίτι της έχει την πιο ethnic κουλτούρα και τα ομορφότερα φυτά

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μοιράζεται στιγμιότυπα από το μινιμαλιστικό σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας.

Ζουγανέλη NDP

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις σπουδαιότερες και ταλαντούχες ερμηνεύτριες που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική μουσική βιομηχανία, με τρομερές επιτυχίες και για αυτό τον λόγο έχει και τους πιο πιστούς θαυμαστές.

Έχοντας ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, την παρακολουθούμε να μοιράζεται με τους 200 χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους, τις νέες της συνεργασίες, τη νέα κυκλοφορία τραγουδιών, τις περιοδείες της αλλά και χαλαρές στιγμές από την καθημερινότητα της.

Μέσα από τις πιο ήρεμες στιγμές που βρίσκεται στο σπίτι της, μας δίνεται η δυνατότητα να πάρουμε έμπνευση, καθώς η διακόσμηση του έχει τόσα ξεχωριστά ύφη και στυλ συνδυασμένα σε απόλυτη αρμονία, που μόνο μία καλλιτέχνιδα με την αντίστοιχη αισθητική θα μπορούσε να απογειώσει.

Σε φωτογραφία όπου βλέπουμε την καλλιτέχνιδα να κάθεται στον ανοιχτό καφέ ξύλινο πάγκο της κουζίνας, γράφοντας προσηλωμένη τη λίστα για τα ψώνια της, εμείς επικεντρωνόμαστε στη διαρρύθμιση της. Η λευκή κουζίνα, ένας Βούδας με βάση ρεσώ, το γκρι κηροπήγιο, και τα λεμόνια στη γωνία σε μπολ, δίνουν έντονα την αίσθηση του μινιμαλισμού.

Περνώντας στο σαλόνι κυριαρχούν το χρώμα βεραμάν και ο μαρμάρινος πάγκος, ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου προσδίδουν μία πιο κουλτουριάρικη διάθεση. Η ξύλινη μαριονέτα, οι μαύρες γλάστρες με τα φυτά, τα καρό καλάθια, οι ξύλινες ψηλές καρέκλες και τα φωτιστικά μαροκινού στυλ είναι ο ορισμός της ethnic αισθητικής.

Αδυναμία φαίνεται να έχει και στα φωτάκια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, διότι δίνουν μία ρομαντική διάθεση στον χώρο, ενώ η αγάπη της για τα φυτά δεν κρύβεται, αφού το μπαλκόνι της έχει ποικιλίες αυτών όπως κύπειρο, κέντια κ.α. Απαρατήρητο επίσης, δεν μπορεί να περάσει το έπιπλο δίπλα από την τηλεόραση, όπου έχει τοποθετήσει φιάλες ποτού και πίσω από αυτό υπάρχει άλλος φωτισμός σε ψυχρή απόχρωση.

Τέλος, ένα στοιχείο που βλέπουμε να κυριαρχεί στους χώρους και να βρίσκεται σε όλα τα τραπέζια οποιαδήποτε ώρα είναι τα κεριά. Για την τραγουδίστρια φαίνεται να είναι πολύ χρήσιμα για την ηρεμία της, αφού ακόμα και το πρωί με τον καφέ της, μπροστά από το βάζο με τα ροζ λουλούδια έχει τοποθετήσει ένα αναμμένο ρεσώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ