Follow us

"Μου λέει ότι είμαι η καλύτερη, γιατί τώρα το νιώθω και εγώ" | Η αιχμηρή ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μοιράστηκε με τους followers της τις σκέψεις της σχετικά με την αυτοεκτίμηση και την αγάπη για τον εαυτό μας.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, Μπισμπίκης NDP

Μία αιχμηρή ανάρτηση έκανε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη ανήρτησε μία φωτογραφία της ενώ έγραψε στη λεζάντα ένα κείμενο για την αξία του εαυτού μας και τους ανθρώπους που μας την ενισχύουν.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη | Η αινιγματική ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη λίγες ώρες μετά το περιβόητο ζεϊμπέκικο

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τις σκέψεις της γύρω από την αγάπη για τον εαυτό μας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μέσα στα χρόνια έχει απομακρύνει πολλούς ανθρώπους που την αγαπούσαν και την πίστευαν, όταν ούτε η ίδια δεν ένιωθε έτσι για τον εαυτό της.

"Μου έχει συμβεί στη ζωή μου να "απομακρύνω" ανθρώπους που με πίστευαν και με αγαπούσαν, όταν εγώ ούτε με πίστευα, ούτε με αγαπούσα. Με ένα τρόπο, ήθελα να τους εκδικηθώ γιατί ήταν κόντρα σε αυτό που ένιωθα για τον εαυτό μου. Όταν νιώθουμε την αξία μας, όχι όταν την ξέρουμε!!!! όταν τη νιώθουμε, θα επιμείνω!! απολαμβάνουμε τη συντροφιά των ανθρώπων που μας την ενισχύουν…. Ευχαριστώ το αδέρφι μου, που είναι πάντα κοντά, μου κρατάει το χέρι, με κανακεύει και μου λέει ότι είμαι η καλύτερη….. γιατί τώρα το νιώθω και εγώ. Ευχαριστώ λατρεμένε φίλε ! #lovemyself #friends #empathy", σημείωσε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ