Follow us

Η συγκινητική ατάκα της κόρης της Εύας Καϊλή | "Mαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι ε;"

Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή για τη ζωή μετά τη φυλακή.

MissBloom TEAM
Εύα Καϊλή NDP

Δηλώσεις στην εκπομπή "Το Πρωινό" έκανε σήμερα το πρωί ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τη ζωή της πολιτικού μετά τη φυλακή, υπογραμμίζοντας πως ζει μία νέα καθημερινότητα.

Τι θα ζητήσει η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της - Σε μεζονέτα 90τμ με βραχιολάκι

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δικηγόρος μετέφερε στον αέρα της εκπομπής εικόνες από την καθημερινότητα της Εύας Καϊλή, η οποία όπως ο ίδιος τόνισε κοιμάται πλέον αγκαλιά με τη 2 ετών κόρη της. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος σημείωσε μάλιστα μεταξύ άλλων πως η μονάκριβη κόρη της τη ρωτάει συνέχεια αν πρόκειται να κάνει κι' άλλο ταξίδι, με την πολιτικό να της υπογραμμίζει πως από εδώ και πέρα θα είναι κάθε μέρα μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε το Μεγάλο Σάββατο και από τότε βρίσκεται στο σπίτι της με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Η ίδια κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για διαφθορά και για ξέπλυμα χρήματος ενώ συνελήφθη για πρώτη φορά στις 9 Δεκεμβρίου, όταν φέρεται να συνελήφθη επ' αυτοφώρω και η βουλευτική της ασυλία άρθηκε αμέσως.

"Ήταν επιλογή της Εύας Καϊλή να μην είναι στο ίδιο σπίτι με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι και μάλιστα ο ανακριτής στις διατάξεις που έβγαλε, έκρινε πως δεν πρέπει να συγκατοικούν. Ήταν επιθυμία της, το λέω. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει διάρρηξη των σχέσεών τους, σας λέω μόνο ένα γεγονός. Απαγορεύεται να βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, αλλά μιλούν στο τηλέφωνο μόνο για το παιδί τους, δεν συζητούν τίποτα άλλο."

"Με συγκίνησε όταν μου είπε η Εύα ότι όταν κοιμούνται αγκαλιά με την κόρη της, το μικρό αυτό κοριτσάκι την πιάνει από τον λαιμό και της λέει "μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι ε;”, γιατί της είχαν πει ότι η μαμά της ήταν σε ταξίδι. Όταν η Εύα Καϊλή της απαντά, ότι "αύριο θα είμαστε πάλι μαζί”. Είναι στιγμές ανθρώπινες και αυτό το διάστημα προσπαθεί να ανακτήσει τη σχέση με το παιδί της.", σημείωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ