Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου λέει "χρόνια πολλά" στη μητέρα της, για τα γενέθλιά της ,μέσα από το πιο γλυκό φωτογραφικό άλμπουμ

"Να γιορτάζετε της μαμάδες σας, οι μέρες και τα χρόνια περνάνε..."

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, 21 Απριλίου, η μητέρα της Τόνιας Σωτηροπούλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός επέλεξε να πει δημόσια στη μητέρα της τα "χρόνια πολλά", κάνοντάς το μάλιστα με τον πιο γλυκό τρόπο.

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας | Χαμογελαστοί και full in love στην Ύδρα

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες, η Τόνια Σωτηροπούλου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από υπέροχες φωτογραφίες της μητέρας της. Παλιές και νέες, οικογενειακές και μη, οι φωτογραφίες αυτές μας έκαναν να καταλάβουμε πόσο δεμένη είναι η ηθοποιός με την οικογένειά της αλλά και πόσο πολύ μοιάζει με τη μητέρα της, Βούλα Σωτηροπούλου.

Η ηθοποιός ανήρτησε φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια ενώ μοιράστηκε και μία γλυκιά φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της, όπου ποζάρει φυσικά με τη μητέρα της.

"Χρόνια πολλά μαμά ! Σε χαιρόμαστε και εύχομαι να σε χαιρόμαστε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα ! Είμαι πολύ τυχερή που το σύμπαν μου έφερε εσένα για μητέρα ! Είσαι η επιτομή της αγάπης , της γενναιοδωρίας , της αλήθειας , της φροντίδας , της συγχώρεσης , της μαχήτριας , της κατανόησης για όλους μας ! Σ´αγαπώ και σε γιορτάζω και εύχομαι όσο μεγαλώνω να σου μοιάζω όλο και περισσότερο ♥️

Να γιορτάζετε της μαμάδες σας , οι μέρες και τα χρόνια περνάνε και επειδή είναι τόσο δεδομένη η παρουσία τους στη ζωή μας συνήθως , ξεχνιόμαστε και ο χρόνος μας προσπερνάει.", έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Τόνια Σωτηροπούλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ