Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου | Η throwback φωτογραφία της μητέρας της που αποδεικνύει την εκπληκτική ομοιότητα τους

Η ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου με φωτογραφίες με τη μητέρα της που δεν είχαμε ξαναδεί

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή της Τόνιας Σωτηροπούλου είχε χθες γενέθλια, η μητέρα της. Η ηθοποιός έχει πολύ καλή σχέση με την οικογένεια της και με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συλλογή φωτογραφιών που δεν έχουμε δει ξανά.

Πιο συγκεκριμένα στη συλλογή βλέπουμε τη μητέρα της Τόνιας Σωτηροπούλου, Βούλα Σωτηροπούλου, σε διαφορετικές ηλικίες, μόνη της αλλά και με την Τόνια Σωτηροπούλου σε μικρή αλλά και μεγάλη ηλικία. Αυτό που δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε είναι η ομοιότητα μαμάς και κόρης!

Στη λεζάντα που συνοδεύει το post γράφει χαρακτηριστικά:

"Not all heroes wear capes ! Happy birthday mom ♥️♥️♥️ @sotiropoulouv. Χρόνια πολλά μαμά ! Σε χαιρόμαστε και εύχομαι να σε χαιρόμαστε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα ! Είμαι πολύ τυχερή που το σύμπαν μου έφερε εσένα για μητέρα ! Είσαι η επιτομή της αγάπης , της γενναιοδωρίας , της αλήθειας , της φροντίδας , της συγχώρεσης , της μαχήτριας , της κατανόησης για όλους μας ! Σ´αγαπώ και σε γιορτάζω και εύχομαι όσο μεγαλώνω να σου μοιάζω όλο και περισσότερο ♥️ Να γιορτάζετε της μαμάδες σας , οι μέρες και τα χρόνια περνάνε και επειδή είναι τόσο δεδομένη η παρουσία τους στη ζωή μας συνήθως , ξεχνιόμαστε και ο χρόνος μας προσπερνάει"

Δες την ανάρτηση της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ