Follow us

Keanu Reeves | Η δυσλεξία έγινε η δύναμή του

Ο Keanu Reeves διαβάζει Άμλετ για να ηρεμήσει, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο εύκολα για εκείνον

MissBloom TEAM
Keanu Reeves

Γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1964 στη Βηρυτό του Λιβάνου με καταγωγή από την Ασία, τη Χαβάη και τη Βρετανία. Το όνομα του στη γλώσσα της Χαβάης σημαίνει "δροσερό αεράκι που διασχίζει τα βουνά".

Μεγάλωσε δίχως πατέρα και παράτησε το σχολείο για την υποκριτική. Είδε τον καλύτερο του φίλο Ρίβερ Φοίνιξ, να πεθαίνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Οι γονείς του χώρισαν όταν ο ηθοποιός ήταν μόλις 3 ετών με αποτέλεσμα να μετακινείται συνεχώς μαζί με τη μητέρα και τις αδερφές του. Ήταν ο μόνος που είχε επαφή με τον βιολογικό του πατέρα μέχρι τα 12. Κάποια στιγμή, ενημερώθηκε πως ο πατέρας του μπήκε στη φυλακή για διακίνηση ηρωίνης. Η μητέρα του ήταν σχεδιάστρια κινηματογραφικών κουστουμιών και παντρεύτηκε άλλες τέσσερις φορές.

Η οικογένεια για κάποιο καιρό εγκαταστάθηκε στο Τορόντο, όπου και απέκτησε καναδική υπηκοότητα. Ο Κιάνου μεγάλωσε κυρίως με τους παππούδες του και με διάφορες νταντάδες. Σαν έφηβος ήταν πολύ αντιδραστικός και μέτριος μαθητής. Παράλληλα, η δυσλεξία δυσκόλευε πολύ την εκπαίδευσή του.

Διάβασε τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ